Ο βιαστικός Μαυρωτάς υπέρ ΕΟΚ και εμμέσως ενάντια στον Αυγενάκη

Ο Γιώργος Μαυρωτάς
Ο Γιώργος Μαυρωτάς EUROKINISSI

Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, έσπευσε να πάρει θέση υπέρ της ομοσπονδίας μπάσκετ, στηρίζοντας την επιλογή της να έχει προπονητή τον Ρικ Πιτίνο

Τη στιγμή που η κυβέρνηση και ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης βρίσκεται σε κόντρα με την ΕΟΚ, ο Γιώργος Μαυρωτάς παίρνει θέση ουσιαστικά υπέρ της ομοσπονδίας μπάσκετ.

Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού με tweet το απόγευμα της Παρασκευής έδωσε στήριξη στην επιλογή της ΕΟΚ για να έχει προπονητή τον Ρικ Πιτίνο, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του Ολυμπιακού και της εθνικής πόλο.

"Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογικη & η ψυχραιμια για το καλο της εθνικής ομάδας μπασκετ. Αλλωστε το μοντέλο του προπονητή συλλόγου-εθνικού προπονητη υπάρχει εδώ & χρόνια στο πόλο με τον πετυχημένο Θοδωρη Βλαχο απο τον Ολυμπιακο μαλιστα. Ας βαλουμε ολοι την εθνικη ομαδα πάνω απ' όλα!", έγραψε ο κ. Μαυρωτάς.

Βέβαια, ουδέποτε η Κυβέρνηση ή ο ίδιος ο Λευτέρης Αυγενάκης τοποθετήθηκαν επί του θέματος του προπονητή της εθνικής μπάσκετ, από την άλλη όμως είναι σαφής η αντιπαράθεση του υφυπουργείου με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και η απόφαση του Γιώργου Μαυρωτά να δημοσιοποιήσει την άποψή του τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δείχνει πως κινείται με εντελώς δικά του -προσωπκά- κριτήρια.

SHARE:

24Media Network