Οι αντιδράσεις των κομμάτων στην ομιλία Τσίπρα

Οι αντιδράσεις των κομμάτων στην ομιλία Τσίπρα
Βουλή - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Πυρά κατά του πρωθυπουργού για την ομιλία του στο συνέδριο του SPD από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Πυρά κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με αφορμή την ομιλία του στο συνέδριο του SPD στο Βερολίνο.

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την δήλωση του πρωθυπουργού ότι το “καθαρό μυαλό” του τον βοήθησε στις αποφάσεις που έλαβε τον Ιούλιο του 2015 αναφέρουν τα εξής: “Αν είχε καθαρό μυαλό ο κ. Τσίπρας, όταν διέσυρε τη χώρα και τη φέσωσε με 100 δισ. ευρώ, αναρωτιόμαστε με τρόμο τι άλλο θα μας είχε συμβεί αν παρέμενε θολωμένο”.

O ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ανέφερε ότι “οι γονυκλισίες του κ. Τσίπρα, μπροστά στην αμαρτωλή γερμανική σοσιαλδημοκρατία σήμερα από το Βερολίνο, είναι αποκαλυπτικές. Όχι μόνο δείχνουν την πλήρη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τον θανάσιμο εναγκαλισμό του με τους συνεργάτες της Μέρκελ, όλους αυτούς δηλαδή που με τις πολιτικές τους θεριεύουν την ακροδεξιά και τον φασισμό.”

“Οι κ.κ. Τσίπρας και Παπαδημούλης το πρωί είναι σφιχταγκαλιασμένοι με το ακροδεξιό μόρφωμα Καμμένου, εφαρμόζοντας τυχοδιωκτικές πολιτικές και το απόγευμα παριστάνουν τους προοδευτικούς. Υποκρισία και φαρισαϊσμός”, ανέφερε στο σχόλιό του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα