Οι πρώτες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρέμβαση Τσίπρα

Διαβάζεται σε 2'
Διονύσης Τεμπονέρας
Διονύσης Τεμπονέρας NEWS 24/7

Μουδιασμένο είναι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο της ηχηρής παρέμβασης του Αλέξη Τσίπρα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με την παρέμβαση του τέως προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, να ταράζει τα εσωκομματικά νερά, λίγο πριν το 4ο συνέδριο.

Το κλίμα στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do, όπου διεξάγεται το συνέδριο, είναι μουδιασμένο, με τις συζητήσεις στα πηγαδάκια να κινούνται γύρω από τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα.

Προσερχόμενα στο συνέδριο του κόμματος, δε, κάποια από τα μέλη προέβησαν σε δηλώσεις που είναι ενδεικτικές του κλίματος που κυριαρχεί.

«Είναι η ώρα των μελών, των φίλων και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η ώρα να μιλήσει η οργανωμένη βάση και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Διονύσης Τεμπονέρας, κατά την άφιξή του. «Σήμερα οι μόνοι νόμιμοι, πραγματικοί ιδιοκτήτες παίρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους και διαμορφώνουν την επόμενη μέρα. Είναι μια μέρα γιορτής, μια μέρα δημοκρατίας, καλές εργασίες στο Συνέδριό μας» πρόσθεσε.

Σαφή και πολύ σωστή χαρακτήρισε τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ο Βασίλης Κόκκαλης. «Δεν αποτελεί αμφισβήτηση του κ. Κασσελάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χρέος να ανασυνταχθεί» τόνισε.

«Ό,τι πει ο Αλέξης Τσίπρας» δήλωσε από την πλευρά του ο Χρήστος Γιαννούλης. «Ακούμε τον άνθρωπο που δημιούργησε τον ΣΥΡΙΖΑ» συμπλήρωσε.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, δε, αρκέστηκε να δηλώσει πως «όταν έρθει η ώρα, θα πω την γνώμη μου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα