Οικονόμου για Ερντογάν: Τα ελληνικά είναι η γλώσσα της λογικής, της ελευθερίας και του δικαίου

Οικονόμου για Ερντογάν: Τα ελληνικά είναι η γλώσσα της λογικής, της ελευθερίας και του δικαίου
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου eurokinissi

Το γεγονός ότι ο Τούρκος πρόεδρος συνέχισε τις επιθέσεις στα ελληνικά μέσω twitter σχολίασε η Αθήνα.

Τις απειλές του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προς τη χώρα μας με αναρτήσεις στο twitter στα ελληνικά, σχολίασε καυστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. 

“Είναι αξιοπρόσεκτο ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν επέλεξε να εκφραστεί στα ελληνικά. Είναι γνωστό ότι η ελληνική είναι η γλώσσα της λογικής, της ελευθερίας και του δικαίου. Οι μητρικοί της χρήστες και ο δυτικός κόσμος το γνωρίζουν άριστα. Η τακτική που έχει επιλέξει η Τουρκία δεν εμπίπτει σε καμία από αυτές τις εκδοχές”, δήλωσε ειδικότερα ο κ.Οικονόμου. 

Υπενθυμίζεται ότι λίγη ώρα νωρίτερα ο κ. Ερντογάν επέλεξε να ανεβάσει κι άλλο το θερμόμετρο, αυτή τη φορά επαναλαμβάνοντας και στα ελληνικά τις απειλές που είχε πρώτα εκφράσει στα τουρκικά και στη συνέχεια είχε αναρτήσει και στα αγγλικά. 

“Προειδοποιούμε για άλλη μια φορά την Ελλάδα να συνετιστεί, να μείνει μακριά από όνειρα, ρητορικές και ενέργειες που θα την οδηγήσουν σε αποτελέσματα για τα οποία θα μετανιώσει, όπως συνέβη έναν αιώνα πριν”, είχε απειλήσει ειδικότερα ο κ.Ερντογάν, δηλώνοντας ότι η Τουρκία “δεν θα παραιτηθεί από τα δικαιώματά της στο Αιγαίο και δεν θα διστάσει να κάνει χρήση των δικαιωμάτων που τις αναγνωρίζονται από τις διεθνείς συμφωνίες στο θέμα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα