Οικονόμου: Βλέπουμε θετικά την συναινετική διάθεση του πρωθυπουργού

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής σε επίκαιρη ρώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛ. Τσίπρα και και 70 βουλευτών του κόμματος προς τον υπουργό Εργασίας σχετικά με το Σχέδιο Καταπολέμησης της Ανεργίας των Νέων και το Πρόγραμμα Εγγυήσεων Απασχόλησης.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής σε επίκαιρη ρώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛ. Τσίπρα και και 70 βουλευτών του κόμματος προς τον υπουργό Εργασίας σχετικά με το Σχέδιο Καταπολέμησης της Ανεργίας των Νέων και το Πρόγραμμα Εγγυήσεων Απασχόλησης. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Πώς αντιδρούν στην πρόταση του πρωθυπουργού οι ανεξάρτητοι βουλευτές.Τι δηλώνει στο News247 o Βασίλης Οικονόμου

Την ικανοποίησή του για το διάγγελμα Σαμαρά και το κάλεσμά του για συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος συμμετείχε στην "πρόταση των 8 βουλευτών" για εκλογή Προέδρου από την τωρινή Βουλή, δεδομένου ότι θα υπάρξει συμφωνία για τη διεξαγωγή εκλογών.

"Το διάγγελμα Σαμαρά ικανοποιεί την πρόταση που κάναμε οι 8 βουλευτές, στην οποία και εξακολουθώ να επιμένω μετά την πρώτη ψηφοφορία", δηλώνει στο News247 ο κ. Οικονόμου και προσθέτει πως "από τη στιγμή που έχουμε αυτή τη συναινετική διάθεση από τον πρωθυπουργό, θα βαδίσουμε με θετικό τρόπο για τις εξελίξεις".

SHARE:

24Media Network