Ολγα Κεφαλογιάννη: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας μπροστά στο αδιέξοδο

Ολγα Κεφαλογιάννη: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας μπροστά στο αδιέξοδο

Η κυβέρνηση πρέπει να έρθει σε συμφωνία άμεσα. Διαφορετικά μια λύση θα μπορούσε να είναι κυβέρνηση εθνικής ενότητας, λέει η Όλγα Κεφαλογιάννη

«Η κυβέρνηση πρέπει να έρθει σε συμφωνία άμεσα. Τώρα. Δεν υπάρχει ούτε μια ημέρα για χάσιμο. Αλλιώς θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τα αποτελέσματα της ρήξης με τους εταίρους μας» δηλώνει η βουλευτής της ΝΔ Ολγα Κεφαλογιάννη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά».

Η κ. Κεφαλογιάννη στρέφεται κατά της αύξηση των φόρων και επιχειρηματολογεί ότι αντίθετα η μείωσή τους σε τομείς όπως ο τουρισμός έχει συνεισφέρει στην ανάκαμψη της οικονομίας. Οπως σημειώνει χαρακτηριστικά: «Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να ασκήσεις σφοδρή κριτική σε μέτρα, για παράδειγμα, φοροεισπρακτικού χαρακτήρα, που γονατίζουν τη μεσαία τάξη».

Σε ερώτηση, εάν η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ή ένα δημοψήφισμα θα βοηθούσε στην άρση ενδεχόμενου αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις, η κ. Κεφαλογιάννη εξέφρασε την αντίθεσή της σε προσφυγή στις κάλπες ή σε δημοψήφισμα και τάχθηκε αναφανδόν υπέρ μιας «κυβέρνησης εθνικής ενότητας». Οπως είπε σχετικά: «Οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αν δεν θέλουν, θα πρέπει να μας το πουν. Να ομολογήσουν την αδυναμία τους στον ελληνικό λαό. Και θα βρεθεί λύση. Μία από αυτές θα μπορούσε να είναι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας».

SHARE:

24Media Network