Όταν το ζεύγος Τσίπρα συνάντησε το ζεύγος Ομπάμα

Όταν το ζεύγος Τσίπρα συνάντησε το ζεύγος Ομπάμα
THIS PHOTOGRAPH IS PROVIDED BY THE WHITE HOUSE AS A COURTESY AND MAY BE PRINTED BY THE SUBJECT(S) IN THE PHOTOGRAPH FOR PERSONAL USE ONLY. THE PHOTOGRAPH MAY NOT BE MANIPULATED IN ANY WAY AND MAY NOT OTHERWISE BE REPRODUCED, DISSEMINATED OR BROADCAST, WITHOUT THE WRITTEN PERMISSION OF THE WHITE HOUSE PHOTO OFFICE. THIS PHOTOGRAPH MAY NOT BE USED IN ANY COMMERCIAL OR POLITICAL MATERIALS, ADVERTISEMENTS, EMAILS, PRODUCTS, PROMOTIONS THAT IN ANY WAY SUGGESTS APPROVAL OR ENDORSEMENT OF THE PRESIDENT, THE FIRST FAMILY, OR THE WHITE HOUSE.

Φωτογραφία από τη δεξίωση του ζεύγους Ομπάμα προς τιμήν των ξένων ηγετών στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών. Εμφανώς πιο άνετος ο πλανητάρχης και η σύζυγός του (Pic)

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία από τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της συζύγου του Μπέτυς Μπαζιάνα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγό του Μισέλ.

Η φωτογραφία είναι από τη δεξίωση, που παρέθεσε το ζεύγος Ομπάμα προς τιμήν των ηγετών κρατών και κυβερνήσεων στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Στη φωτογραφία εντυπωσιάζει η διαφορά ύψους, με το ζεύγος Ομπάμα να στέκεται εμφανώς με μεγαλύτερη άνεση. Άλλωστε η επικοινωνία είναι ένα τεράστιο όπλο του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα και η διαχείριση της εικόνας τους θα διδάσκεται σε σεμινάρια υποψήφιων ηγετών και υποψήφιων πρώτων κυριών στο μέλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, Μπαράκ Ομπάμα
SHARE:

24Media Network