Πάγκαλος: "Είμαι ζουζούνι"

Πάγκαλος: "Είμαι ζουζούνι"

Για το "Πόθεν Έσχες" δημοσιογράφων έκανε ερώτηση στον Άρειο Πάγο ο Θ. Πάγκαλος. Θέλοντας να δείξει το εύρος των ερευνών του χαρακτήρισε τον εαυτό του ως.... "ζουζούνι" (Vid)

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος έχει ακούσει πολλούς χαρακτηρισμούς τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο αυτός που επιφύλασσε ο ίδιος στον εαυτό του, έστω και εκ παραδρομής δεν θα μπορούσε να τον φανταστεί κανείς.

Μιλώντας στην εκπομπή του Α. Παπαχελά, "Νέοι Φάκελοι" στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Πάγκαλος φανερά ενοχλημένος, αλλά και αρκετά επιθετικός κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με τις δηλώσεις του σε άλλη εκπομπή, για τα ακίνητά του και το χαράτσι που "δυσκολεύεται να πληρώσει".

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, περνώντας στην αντεπίθεση, είπε στον Α. Παπαχελά, ότι είχε ρωτήσει τους συναδέλφους του τι θα συνέβαινε αν είχαμε ανάρτηση στο διαδίκτυο και του "Πόθεν Έσχες" των δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με τον κ. Πάγκαλο οι δημοσιογράφοι απάντησαν ότι καταθέτουν το "Πόθεν Έσχες" τους στον Άρειο Πάγο.

Θέλοντας να δείξει ότι έχει κάνει έρευνα για το θέμα, σημείωσε ότι επειδή είναι.... "ζουζούνι" έψαξε στον Άρειο Πάγο για να διαπιστώσει του λόγου το αληθές. Πιθανότατα ήθελε να πει "μαμούνι", αλλά και ως "ζουζούνι" η έρευνα που έκανε είχε αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Πάγκαλος από τον Άρειο Πάγο, τον πληροφόρησαν ότι τα "Πόθεν Έσχες" των δημοσιογράφων, παραμένουν αναξιοποίητα σε μια αποθήκη, λόγω... έλλειψης υπαλλήλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πάγκαλος: "Δεν μπορούμε να βάλουμε άλλους φόρους"

Έρανος για Πάγκαλο στη Ρόδο

Το δράμα του "φτωχού" Πάγκαλου

Ο Πάγκαλος είναι ζουζούνι

SHARE:

24Media Network