Πάγκαλος: Είναι "τσιπουράς" ο Τσίπρας, το όνομα του είναι βλάχικο

ΒΟΥΛΗ-ΩΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ-ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ// Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.(EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ)
ΒΟΥΛΗ-ΩΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ-ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ// Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.(EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ) EUROKINISSI

Επίθεση Πάγκαλου στον Τσίπρα για τους "βλαχοδημάρχους". Τι είπε για τον για τον αρχηγό της αξιωματικής Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου (ηχητικό)

Πυρά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, καταφεύγοντας σε μια ετυμολογική ερμηνεία του ονόματος του. Αφορμή στάθηκε η δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί "βλαχοδήμαρχων".

Παράλληλα, ο Θ. Πάγκαλος επιτέθηκε σε Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα Fm", ο κ. Πάγκαλος είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας "δεν ξέρει ότι το όνομά του είναι βλάχικο. Σημαίνει τσιπουράς, αυτός δηλαδή που φτιάχνει τσίπουρο".

 "Φάγανε το "ου" και το έκαναν Τσίπρας, σημείωσε ο πρώην υπουργός. Για το χαρακτηρισμό "βλαχοδήμαρχοι" που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι πρόκειται για φράση που "αναπαράγεται με ντουντούκα και κανείς δεν διαβάζει και δεν ξέρει τίποτα. Ζούμε σε μια κοινωνία ημιμαθών".

Για το Συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ στο οποίο δεν παρευρέθηκε και στην ομιλία του Κώστα Σημίτη στον οποίο καταλόγισε παταγώδη αποτυχία στη δεύτερη θητεία του, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ο πρώην πρωθυπουργός "αθωώνει τον Κώστα Καραμανλή".

Πάγκαλος: Είναι τσιπουράς ο Τσίπρας

"Απέτυχε στις διαρθρωτικές και δομικές αλλαγές του κράτους και των θεσμών. Το έχει πει και το έχω γράψει, όπως και πολλοί άλλοι και αν το είχε κάνει και ήταν όλα πετυχημένα τότε γιατί έδωσε το κόμμα στον Παπανδρέου και έφυγε; Συνέβη κάτι; Εκτός αν φταίει πάλι ο λαός που δεν μας ψηφίζει. Κάθε φορά που δεν μας ψηφίζει, έχει τους λόγους του ο λαός", συνέχισε.

"Και πιστεύω ότι ο κ. Σημίτης καταψηφίστηκε επειδή υπήρχε η προοπτική της επανίδρυσης του κράτους, παραμυθιάζοντας το κράτος ψευδόμενος τότε ο κ. Καραμανλής, γιατί δεν είχε στο μυαλό του κάτι τέτοιο. Καταψηφίστηκε επειδή δεν είχαν γίνει αυτές οι διαρθρωτικές αλλαγές", συμπλήρωσε ο κ. Πάγκαλος.

Και κατέληξε:

"Έρχεται λοιπόν ο κ. Σημίτης και μας λέει ότι τα έκανε όλα καλά και ο κ. Παπανδρέου τα έκανε ρόιδο; Ο κ. Καραμανλής έφταιγε. Και για να βλάψει τον κ. Παπανδρέου ο κ. Σημίτης, δεν είπε τίποτα για τον κ. Καραμανλή. Είχε την εντύπωση ότι θα έδινε το δαχτυλίδι για να τη "φάει" ο κ. Παπανδρέου και να χάσει τις εκλογές και όταν τα πράγματα έρχονταν στην προοπτική επανόδου του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία λόγω της αβελτηρίας της δεξιάς, θα του έλεγε ο κ. Παπανδρέου "έλα πίσω".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο επί χρόνια υπουργός Πάγκαλος χαρακτήρισε αποτυχημένους πρωθυπουργούς Σημίτη και Παπανδρέου

SHARE:

24Media Network