Πάγκαλος για Βαρουφάκη: Ένα γελοίο υποκείμενο έγινε υπουργός Οικονομικών της κατακαημένης πατρίδας μας

1-6-2011-ΑΘΗΝΑ- διυπουργική επιτροπή για τις συγχωνεύσεις φορέων του δημοσίου-συνέντευξη τύπου του Θεόδωρου Πάγκαλου.(EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ)
1-6-2011-ΑΘΗΝΑ- διυπουργική επιτροπή για τις συγχωνεύσεις φορέων του δημοσίου-συνέντευξη τύπου του Θεόδωρου Πάγκαλου.(EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ) EUROKINISSI

Επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος

Mε βαρύτατους χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή τα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών στην εκπομπή "Στον Ενικό" και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Δεν θέλω να σχολιάσω αυτό το γελοίο υποκείμενο, το οποίο έγινε υπουργός Οικονομικών της κατακαημένης πατρίδας μας», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM και πρόσθεσε:

«Πρόκειται για ανερμάτιστο, άσχετο άνθρωπο, πότε λέει το ένα και πότε λέει το άλλο. Ο άνθρωπος εξεδιώχθη από τις διαπραγματεύσεις για να υπάρξει συμφωνία, παραμένει υπουργός Οικονομικών και δεν έχει το φιλότιμο να σηκωθεί να παραιτηθεί και μας λέει: «με τον Ευκλείδη είμαι αδερφός». Τον διώχνουν κλωτσηδόν και με ροχάλες και με φτυσίματα! Γίνεται ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη και παγκοσμίως, τον κοροϊδεύει ο παγκόσμιος Τύπος και στην Ελλάδα πάει να φάει στα Εξάρχεια για να τον ξαναβάλει η επικαιρότητα στην πρώτη σελίδα. Είναι νούμερο άνευ προηγουμένου, στερείται παντελώς σοβαρότητας και τον άνθρωπο αυτό μου ζητάτε εσείς να παραδεχτώ σαν εκπρόσωπο της Ελλάδας, ο οποίος κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις σε μια δύσκολη στιγμή».

Σχετικά με τη διαπραγμάτευση και τη στάση της κυβέρνησης, ο πρώην υπουργός επεσήμανε:

«Γιατί τέσσερις μήνες τώρα που διαπραγματευόμαστε δεν υποχωρούμε; Μιλά για τα συμφέροντα της χώρας και καταγγέλλει την προηγούμενη κατάσταση για το τι έκανε και τι δεν έκανε, δεν έχουμε την παραμικρή πληροφόρηση από την πλευρά της κυβέρνησης, επίσημη πληροφόρηση για το πού πάνε τα πράγματα, ένα χαρτί. Δεν ξέρουμε τίποτα, ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές; Είπαμε ότι η κυβέρνηση υπογράφει, συμφωνεί με τη λύση και τη φέρνει και την εισηγείται... Το δημοψήφισμα πού υπάρχει; Αν καταψηφίσει η Βουλή τη συμφωνία, τότε δεν υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία, σύμφωνα με το Σύνταγμα διαλύεται η Βουλή κι επέρχονται εκλογές. Πρόκειται για απάτη, περί προπαγάνδας. Τις πέντε τελευταίες μέρες έχουν βγει δέκα τενόροι του ΣΥΡΙΖΑ και λένε «δημοψήφισμα κι ο λαός θα αποφασίσει». Τι είναι αυτά; Απατεώνες είναι όλοι; Αν η Βουλή εγκρίνει τη συμφωνία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να απαλλαγούμε από τον κ. Τσίπρα. Θα έχουμε Τσίπρα και ξερό ψωμί».

(Πηγή: BHMA)

SHARE:

24Media Network