Πάγκαλος: Να αντισταθούμε στις μειώσεις μισθών

Πάγκαλος: Να αντισταθούμε στις μειώσεις μισθών
ΑΘΗΝΑ- Βουλή, συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων// Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΗΣ) Eurokinissi

Κατηγορηματικά αντίθετος στις περικοπές μισθών στον ιδιωτικό τομέα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος που σημείωσε ότι θα πρέπει να αντισταθούμε στις απαιτήσεις της τρόικας (Vid)

Με την τρόικα να απαιτεί να λυθεί το πρόβλημα με την περικοπή των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, στέλνει το μήνυμα της αντίστασης.

“Στην απαίτηση να λυθεί το πρόβλημα με την περικοπή των μισθών στον ιδιωτικό τομέα πρέπει να αντισταθούμε.

Να τους απαντήσουμε ότι δεν θα το κάνουμε αυτό νομικά, ότι δεν θα κάνουμε δημοσιοϋπαλληλικό το σύνολο της αγοράς εργασίας.

Πρέπει να αντισταθούμε, να γίνουν διαπραγματεύσεις. Θεωρώ ότι είναι λάθος να το κάνουμε αυτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”.

Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την προεδρία, ο Θεόδωρος Πάγκαλος σημείωσε ότι θα αποφασίσει ποιον θα στηρίξει βάσει των απόψεων των υποψηφίων.

“Για ορισμένους τομείς θα έπρεπε αν δεν υπήρχε το Μνημόνιο να το εφεύρουμε”, σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, επισημαίνοντας ότι ο Ράιχενμπαχ είναι εδώ για την εξυγίανση της χώρας. “Είναι εδώ για πολύ σωστούς λόγους”, συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την αγωγή δύο εκατομμυρίων ευρώ που υπέβαλε κατά εφημερίδας σημείωσε ότι έχει μικρά παιδιά και οφείλει να τα προστατέψει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα