46.319€ για τα κινητά του κ. Πάγκαλου

ΑΘΗΝΑ-ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ (ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ (ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ) ICON

Κονδύλι χιλιάδων ευρώ ενέκρινε η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης για την πληρωμή κινητών τηλεφώνων στο πολιτικό γραφείο του Θ. Πάγκαλου. Δείτε το έγγραφο της απόφασης

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία και ενόψει των νέων σκληρών μέτρων λιτότητας, αρνητική εντύπωση προκαλεί έγγραφο σχετικά με το κόστους των κινητών τηλεφώνων του Πολιτικού Γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου.

Σύμφωνα με το έγγραφο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα Onalert.gr, η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης ενέκρινε κονδύλι ύψους 46.319 ευρώ για το 2011 για την πληρωμή κινητών στο συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο.

ADVERTISING
46.319€ για τα κινητά του κ. Πάγκαλου

Αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξηγήσεις του κ. Πάγκαλου, καθώς όσοι και αν είναι οι υπάλληλοι το ποσό είναι υπερβολικό και δείχνει ότι η περικοπή δαπανών μάλλον σταματά στους μισθούς και τις συντάξεις.

Μετά το "μαζί τα φάγαμε", ίσως θα πρέπει να περιμένουμε και το "μαζί τα είπαμε" από τον κ. αντιπρόεδρο.

SHARE:

24Media Network