Παναγιωτόπουλος: Η ΝΔ θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου

Παναγιωτόπουλος: Η ΝΔ θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου
O Νίκος Παναγιωτόπουλος Eurokinissi

Για βαρυποινίτες που "βγήκαν και επέστρεψαν στην εγκληματική τους δράση", έκανε λόγο ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας.

“Τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρώπης θεωρούν την Ελλάδα ακόμη ασφαλή χώρα”, ανέφερε στον News 24/7 στους 88,6 ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, προσθέτοντας όμως πως “όσο η κατάσταση χειροτερεύει, δίνεται η εντύπωση ότι οι δρόμοι μας δεν είναι ασφαλείς όσο ήταν κάποτε”.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος επανέλαβε ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου και τάχθηκε κατά της ανανέωσής του, τονίζοντας ωστόσο πως η εκ νέου παράτασή του σημαίνει ότι μέσα σε δύο μήνες υπήρξε νέα συμφόρηση στις φυλακές, ενώ έκανε λόγο για βαρυποινίτες που βγήκαν και επέστρεψαν στην εγκληματική τους δράση, με βαριά αδικήματα.

Ο τομεάρχης Δικαιοσύνης αναφέρθηκε και στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στην Καβάλα λέγοντας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί επιζήμια εθνικά εξέλιξη, που ενισχύει τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων και πως η μη αποδοχή της από τους δύο λαούς αναδεικνύει το γεγονός πως πρόκειται για μία “προβληματική συμφωνία”, ενώ επανέλαβε πως η Νέα Δημοκρατικά θα επαναδιαπραγματευτεί το ζήτημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα