Παναγόπουλος: Δεν θα είμαι σε διορισμένη διοίκηση

Παναγόπουλος:  Δεν θα είμαι σε διορισμένη διοίκηση
Ο Γιάννης Παναγόπουλος Eurokinissi

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος τόνισε ότι δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε διοίκηση πρωτοδικείου και χαρακτήρισε το ΠΑΜΕ κομματική κόζα νόστρα. "Δεν επιτρέπουμε την εργοδοσία στα συνδικάτα" ανταπαντά το ΚΚΕ.

“Είμαστε οριακά από άποψη χρόνου για την εκλογή διοίκησης. Θα το επιδιώξουμε όμως. Θα κάνουμε κι άλλη προσπάθεια για συνέδριο αλλά χωρίς ομιλίες. Μόνο με τις εκλογικές διαδικασίες”.

Αυτό είπε στον news247 στους 88,6 ο Γιάννης Παναγόπουλος, σε σχέση με την ένταση με το ΠΑΜΕ. Είπε ότι το ΠΑΜΕ επιδιώκει το διορισμό διοίκησης από το πρωτοδικείο. “Η αντίληψή του είναι ότι τα συνδικάτα πρέπει να είναι μόνο κόκκινα” είπε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ. “Μετά από 13 χρόνια εκλεγμένης πορείας δεν έχω ανάγκη να τοποθετηθώ από το πρωτοδικείο παρότι δέχομαι εισηγήσεις. Δεν έχω άλλα ανθρώπινα περιθώρια” δήλωσε και πρόσθεσε ότι το ΠΑΜΕ λέει ότι δεν θα δέχεται ούτε τη διορισμένη διοίκηση. Μίλησε επίσης για κομματικό παροξυσμό.

“Όταν με αποκαλείς συνδικαλιστική μαφία μου δίνεις την άνεση να πω υπαινικτικά ότι είσαι κομματική κάζα νόστρα και καμόρα” είπε χαρακτηριστικά. “Χθες 450-500 άνθρωποι ήταν σε κατάσταση πανικού. Θα εκπλαγείτε όταν δείτε όλο το υλικό από τις κάμερες. Ο εισαγγελέας διέταξε κράτηση με τη διαδικασία του αυτοφώρου και κάποιοι αδιαφόρησαν” ανέφερε.

Σε σχέση με τις καταγγελίες του ΠΑΜΕ για τους συνέδρους-εργοδότες απάντησε ότι “οι σύνεδροι σε ποσοστό 98% είναι οι σύνεδροι που ήταν και στο προηγούμενο συνέδριο. Τότε δεν είπαν τίποτα. Κάθε ένσταση είναι δεκτή αλλά το συνέδριο αποφασίζει. Το ΠΑΜΕ έχει προσφύγει παντού και έχει χάσει όλα τα δικαστήρια”.

Κατσώτης: “Δεν επιτρέπουμε την εργοδοσία στα συνδικάτα”

“Ο Παναγοπουλος είναι ο κύριος υπεύθυνος για αυτή την εξέλιξη. Θέλησε να εισάγει μέσα στο κίνημα την ίδια την εργοδοσία για να κατοχυρώσει όλες τις ανατροπές που έγινε τα χρόνια των μνημονίων στις οποίες έβαλε πλάτη” απάντησε μέσω news247 στους 88,6 ο Χρήστος Κατσώτης, στη συνέντευξη του Προέδρου της ΓΣΕΕ.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ επανέλαβε τα περί μαφίας μιας ομάδας της ηγεσίας της διοίκησης της ΓΣΕΕ, αναφερόμενος στον κ. Κιουτσούκη. “Η ΝΔ τον είχε διαγράψει πριν χρόνια για χρυσαυγίτικες επιθέσεις σε βάρος του Χατζηδάκη και άλλων και τώρα σιωπά” σημείωσε χαρακτηριστικά για τον Γραμματέα της Συνομοσπονδίας.

“Με όνομα και επώνυμο έχουμε καταγγείλει όσους είναι ιδιοκτήτες εταιριών, μέτοχοι ΑΕ και διευθύνοντες σύμβουλοι. Στα προηγούμενα συνέδρια δεν υπήρχαν αυτοί” συνέχισε και υπογράμμισε ότι αυτή η ομάδα θέλησε να κάνει την ΓΣΕΕ κομμάτι του ΣΕΒ. “Το κίνημα δε στηρίζεται στα δικαστήρια αλλά στα καταστατικά. Δεν επιτρέπουμε την εργοδοσία μέσα στα συνδικάτα. Δεν μπορεί κάτοχος 4 εταιριών να είναι μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ και υπεύθυνος του γραφείου τύπου της” σχολίασε.

Αναφορικά με τα επεισόδια στη Ρόδο είπε για τη ΓΣΕΕ ότι “εμπόδισαν την είσοδο στους δημοσιογράφους για να μην καταγράψουν όσα ισχυρίζονται ότι έγιναν. Τα επεισόδια έγιναν από τους μπράβους που έφεραν”. Μίλησε για θεατρινισμούς του Κιουτσούκη και άλλων για να δημιουργήσουν εικόνα τραμπουκισμού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα