Πανούτσος: Το δημόσιο έχει δεινοσαυρικό χαρακτήρα

Πανούτσος: Το δημόσιο έχει δεινοσαυρικό χαρακτήρα
O Αντώνης Πανούτσος Eurokinissi

"Η Ελλάδα χρειάζεται ανασυγκρότηση μέσα από την ιδιωτική οικονομία" τόνισε ο Αντώνης Πανούτσος μιλώντας στον Γιώργο Βούλγαρη, προσθέτοντας ότι τον ενδιαφέρει "να βρεθούν δουλειές και να υπάρχει ασφάλεια".

Η ώρα να περάσει από σχολιαστής του παιχνιδιού στο γήπεδο, όπως ο ίδιος λέει έφτασε με τον Αντώνη Πανούτσο να περνά και επίσημα το κατώφλι της Νέας Δημοκρατίας. “Εδώ και καιρό υπήρχε η σκέψη, οτι αν μου κάνει πρόταση η ΝΔ θα τη δεχόμουν” είπε στον Νews24/7 στους 88,6, συμπληρώνοντας ότι “συνήθως οι καταστάσεις κινητοποιούν κάποιον, έτσι κι εμένα με κινητοποίησε η πολιτική κατάσταση”.

Στο ερώτημα γιατί με τη ΝΔ, σημείωσε ότι “η ΝΔ είναι κόμμα εξουσίας, με συγκεκριμένο πρόγραμμα και αν γίνει κυβέρνηση αναλαμβάνεις την ευθύνη των επιλογών σου. Ήταν επιλογή μου ο δυτικός τομέας και από τη στιγμή που εκλεγεί κάποιος είναι ο εκπρόσωπος και η φωνή της περιοχής του. Επειδή μεγάλωσα σε μια λαϊκή περιοχή έχω την εντύπωση ότι μπορώ να καταλάβω όταν μιλάνε οι άνθρωποι και εδώ στα Δυτικά αυτό που ενδιαφέρει είναι να βρεθούν δουλειές και να υπάρχει ασφάλεια. Δεν είναι στις προτεραιότητες της περιοχής αν γίνουν ή όχι ιδιωτικά πανεπιστήμια”.

Τέλος επεσήμανε ότι η χώρα χρειάζεται ανασυγκρότηση “μέσα από την ιδιωτική οικονομία” και πως το δημόσιο έχει δεινοσαυρικό χαρακτήρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα