Παπαχριστόπουλος: Εγκληματικό λάθος εάν πέσει η κυβέρνηση λόγω Σκοπιανού

Παπαχριστόπουλος: Εγκληματικό λάθος εάν πέσει η κυβέρνηση λόγω Σκοπιανού
O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος Eurokinissi

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 απέφυγε να σχολιάσει τις τοποθετήσεις του Δημήτρη Καμμένου, ενώ τόνισε πως η κυβέρνηση, παρά τα λάθη της, δεν θα βάλει ποτέ "το χέρι στο μέλι"

“Εδώ και τρια χρόνια δεν σχολιάζω τον Δημήτρη Καμμένο, διαφωνώ μαζί του” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος υπογράμμισε ότι θα ήταν εγκληματικό λάθος να πέσει η κυβέρνηση με αφορμή το Σκοπιανό, ενώ, παραδεχόμενος πως η κυβέρνηση έκανε λάθη και θα κάνει, τόνισε ότι δεν θα βάλει ποτέ “το χέρι στο μέλι”.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαχριστόπουλο, η διαπλοκή και η διασπάθιση δημόσιου χρήματος έφεραν τη χώρα σε αυτό το σημείο, και υποστήριξε ότι 800 δισ. βρέθηκαν σε φορολογικούς παραδείσους.

Αναφορικά με το νομοσχέδιο που δίνει τη δυνατότητα αναδοχής σε ομόφυλα ζευγάρια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, είπε ότι παρακολουθεί το θέμα από κοντά, είναι γιατρός και θα ψηφίσει υπέρ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα