Παπαχριστόπουλος: Ο Πάνος Καμμένος είναι άρχοντας

Παπαχριστόπουλος: Ο Πάνος Καμμένος είναι άρχοντας
Ο βουλευτής Β' Αθήνας των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος Eurokinissi

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ εξέφρασε σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 την εμπιστοσύνη του στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών όσον αφορά στο Σκοπιανό

“Τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό δεν με εκφράζουν. Αυτά τα θέματα λύνονται με τη λογική και με βάση το συμφέρον της χώρας” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών, είπε ότι τον εκφράζουν οι απόψεις που διατυπώνει ο ΠτΔ και τελεί εν αναμονή της συνολικής συμφωνίας, ενώ απορρίπτει τις καταγγελίες για προδοσία και άλλες ακρότητες.

Σε σχέση με το ταξίδι του Π. Καμμένου στο Μονακό είπε τα εξής: “Το σπίτι του δεν τον έβλεπε, ξημεροβραδιαζόταν στα στρατόπεδα. Αποφάσισε να πάει ένα ιδιωτικό ταξίδι στο Μονακό. Δεν είναι έγκλημα αυτό. Έχει ένα κτίριο στη Συγγρού που θα μπορούσε να βγάλει εκατομμύρια και το έχει παραχωρήσει στο κόμμα. Είναι άρχοντας ο Πάνος Καμμένος. Αν θέλουν να ποινικοποιήσουν τον πλούτο, τι να πω, κάνουν λάθος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα