Παπαδημούλης: Ανοιχτό το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Παπαδημούλης: Ανοιχτό το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών
Ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι το άθροισμα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα είναι πιο πάνω από το 49% που συγκέντρωσαν τα δυο κόμματα στις προηγούμενες ευρω-κάλπες.

«Η αίσθησή μου είναι ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι ανοιχτό» δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 και της εκπομπής “Κέντρο Ελέγχου” με τους Μάνο Χωριανόπουλο και Γιώργο Καρελιά ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. Εκτίμησε ότι το άθροισμα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα είναι πιο πάνω από το 49% που συγκέντρωσαν τα δυο κόμματα στις προηγούμενες ευρω-κάλπες.

Συνέστησε μάλιστα στον Τάκη Θεοδωρικάκο που μίλησε στον σταθμό μας να μην ανεβάζει τον πήχυ των προσδοκιών γιατί η ΝΔ θα περάσει θεαματικά από κάτω όπως είπε, καθώς κατά τον ίδιο οι δημοσκοπήσεις θα διαψευστούν.

«Η υψηλή συμμετοχή θα ευνοηθεί από το ότι συμπίπτουν με τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών» συμπλήρωσε, ενώ έκανε λόγο για «αρραβώνα της ακροδεξιάς με τον νεοφιλελευθερισμό και σε Ευρώπη και σε Ελλάδα.»

«Η σημερινή ΝΔ είναι πολύ πιο δεξιά από εκεί που την ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής» είπε χαρακτηριστικά.

Χαρακτήρισε ατόπημα Κουρουμπλή τη συνάντηση με τον Αμβρόσιο «που δεν μας κάνει καλό αλλά ζημιά. Νομίζω ότι έστω και αργά θα το αντιληφθεί ο Παναγώτης για αυτό και κατέβασε την φωτογραφία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Πρόσθεσε ότι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είπε το αυτονόητο, ότι δηλαδή η υποψηφιότητα Τσίπρα είναι τιμητική για τη χώρα. «Λυπάμαι που για λόγους μικροπολιτικής και πατριδοκαπηλείας ο Μητσοτάκης δεν έχει πει το ίδιο» τόνισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα