Παπαδημούλης: Κινδυνεύει να μείνει 'ορφανό' το έγκλημα κατά της Κούνεβα

Εκδήλωση για την πρόταση εταιρικής σύμπραξης στους τομείς Έρευνας και Καινοτομίας στην περιοχή της Μεσογείου - την πρόταση PRIMA. Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 (EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Εκδήλωση για την πρόταση εταιρικής σύμπραξης στους τομείς Έρευνας και Καινοτομίας στην περιοχή της Μεσογείου - την πρόταση PRIMA. Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 (EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Τον κίνδυνο να μείνει "ορφανό", χωρίς φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, το έγκλημα εναντίον της Κωνσταντίνας Κούνεβα, επισημαίνει με δήλωση του ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Η ευρωβουλευτής πλέον του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δεχθεί επίθεση όταν δούλευε στην καθαριότητα πριν από εννέα χρόνια και έχει καταθέσει αίτηση αναίρεσης που θα συζητηθεί αύριο στον Άρειο Πάγο.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο κ. Παπαδημούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Έχουν περάσει εννιά χρόνια από την επίθεση εναντίον της Κωνσταντίνας Κούνεβα και το έγκλημα, που συγκλόνισε τότε την ελληνική κοινωνία, κινδυνεύει να μείνει "ορφανό". Χωρίς φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς. Όμως, όλοι ξέρουμε τις συνθήκες που γέννησαν  τη δολοφονική επίθεση. Ξέρουμε πώς δούλευε το σκοτεινό  κύκλωμα  εκμετάλλευσης των  εργολαβικών εργαζομένων στην καθαριότητα. Το ξέρει  και η Δικαιοσύνη".

"Δεν επεμβαίνουμε  στο έργο της, αλλά δικαιούμαστε να ζητάμε από την ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει σωστά και ισορροπημένα το καθήκον της. Το έγκλημα κατά της Κωνσταντίνας δεν μπορεί να σβηστεί, να ξεχαστεί.  Και ο 'Αρειος Πάγος, όπου εκδικάζεται η αναίρεσή της, μπορεί κι οφείλει να στείλει τα σωστά μηνύματα προς την ελληνική κοινωνία. Και ταυτόχρονα τα σωστά μηνύματα προς την εργοδοσία και στους ίδιους τους δικαστές", καταλήγει ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στον Άρειο Πάγο η Κούνεβα

SHARE:

24Media Network