Παπαδοπούλου: Κακοήθεια Γιούνκερ να εξισώνει τους νεοναζί της Αυστρίας με τους ΑΝΕΛ

2o Τακτικό Συνέδριο της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Αθήνα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, παρουσία του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016. Το 2ο Συνέδριο εξέλεξε τον πρόεδρο της Νεολαίας, την Εκτελεστική Επιτροπή και Συνέδρους που θα εκπροσωπήσουν τη Νεολαία στο Συνέδριο του Κινήματος.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
2o Τακτικό Συνέδριο της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Αθήνα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, παρουσία του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016. Το 2ο Συνέδριο εξέλεξε τον πρόεδρο της Νεολαίας, την Εκτελεστική Επιτροπή και Συνέδρους που θα εκπροσωπήσουν τη Νεολαία στο Συνέδριο του Κινήματος. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Αντίδραση από την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ στις δηλώσεις του προέδρου της Κομισιόν

«Οι εκλεκτικές σχέσεις του κ. Γιούνκερ με την αυστριακή και νεοναζιστική ακροδεξιά δεν κρύβονται, όσο και αν προσπαθεί να βρει ανυπόστατες και σαθρές δικαιολογίες. Είναι κακοήθεια εκ μέρους του Προέδρου της Κομισιόν να εξισώνει το νεοναζιστικό κόμμα της Αυστρίας με το κεντρώο και πατριωτικό κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναζητώντας άλλοθι για να δικαιολογήσει τη στάση του» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Είναι δυστυχώς προφανέστατο ποιοι πολιτικοί ενισχύουν με τη στάση τους την ακροδεξιά στην Ευρώπη. Και μετά χύνουν κροκοδείλια δάκρυα...» καταλήγει η κ. Παπαδοπούλου.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αναφερόμενος στη νέα κυβέρνηση της Αυστρίας, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον συντηρητικό καγκελάριο Σεμπάστιαν Κουρτς, λίγο μετά τη συνάντηση που είχαν στις Βρυξέλλες, και ερωτώμενος για το πώς θα μπορέσει η Επιτροπή να συνεργαστεί με υπουργούς ενός ακροδεξιού κόμματος, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «θα δουλέψουμε με όλους τους αυστριακούς υπουργούς, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως δουλεύω με τον ακροδεξιό κυβερνητικό εταίρο του κ. Τσίπρα...».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αιχμές Γιούνκερ κατά Καμμένου

SHARE:

24Media Network