Παπαρήγα: Ο λαός να γίνει θύτης με θύματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ

Παπαρήγα: Ο λαός να γίνει θύτης με θύματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ
ΑΘΗΝΑ-Περισσός,συνέντευξη τύπου της ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα για την προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους και την κατάργηση όλων των χαρατσιών.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Κάλεσμα στο λαό με τη συμμετοχή του στις απεργιακές κινητοποιήσεις να ανατρέψει την κυβέρνηση για να μην ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση απηύθυνε η Αλέκα Παπαρήγα

Να ανατρέψει την κυβέρνηση για να μην ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση κάλεσε τον λαό με τη συμμετοχή του στις απεργιακές κινητοποιήσεις η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Επισημαίνοντας πως τα ψέμματα τελείωσαν, η Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε επισήμανε πως η ευθύνη είναι ατομική.

Οι πολίτες, όπως ανέφερε, πρέπει να εμπιστευτούν πια τις κατευθύνσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ. “Ο λαός πρέπει να μην αισθάνεται θύμα , πρέπει να γίνει ο θύτης, να μετατρέψει σε θύματα τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ το ΛΑ.Ο.Σ. , όλοι αυτοί πρέπει να πληρώσουν ακριβά”, συμπλήρωσε.

Ανέφερε ακόμα πως αν θέλει να γλιτώσει από την τρόικα, πρέπει να παλέψει για την αποδέσμευση της Ελλάδας από την ΕΕ, να εκμηδενίσει της δύναμη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και να παρεμποδίσει ψεύτικες λύσεις που του προτείνουν.

Σημείωσε, τέλος, ότι με την ανατροπή της κυβέρνησης και την διεξαγωγή εκλογών “πρέπει να γίνει ένα βαθύ ρήγμα που ταυτίζεται με την συμπόρευση με το ΚΚΕ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα