Παππάς: Ο Μητσοτάκης αποδέχεται ακροδεξιές αντιλήψεις

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς EUROKINISSI

Υπερασπίστηκε τις συνεργασίες στην τοπική αυτοδιοίκηση κι απηύθυνε πρόσκληση για την καλύτερη δυνατή συστράτευση ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών.

Τον κίνδυνο που ενέχει η υιοθέτηση ακροδεξιάς ατζέντας από μεγάλο μέρος του πολιτικού προσωπικού που δηλώνει ότι ανήκει στην κεντροδεξιά, ανέδειξε, μιλώντας στο News24/7 στους 88,6 ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Ο Νίκος Παππάς είπε ότι «συμβάλλουν στην κανονικοποίηση της ακροδεξιάς» κι επέκρινε εκ νέου τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επειδή «ηθελημένα ή μέσω εκβιασμών, αποδέχεται ακροδεξιές αντιλήψεις».

Σχολιάζοντας τη δήλωση του εκπροσώπου τύπου του ΚΙΝΑΛ, Σταμάτη Μαλέλη «ή θα τους εξαφανίσουμε ή θα μας εξαφανίσουν», ο υπουργός εξέφρασε απορία για την επιλογή του να αντιπαρατεθεί μετωπικά με την κυβέρνηση σε θέματα όπως η Εκκλησία και το Μακεδονικό και από την άλλη, οι βουλευτές του να ψηφίζουν με τα δύο χέρια τις ελαφρύνσεις για τους πολίτες.

Παράλληλα, υπερασπίστηκε τις συνεργασίες στην τοπική αυτοδιοίκηση κι απηύθυνε πρόσκληση για την καλύτερη δυνατή συστράτευση ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών.

Χαρακτήρισε τα «κίτρινα γιλέκα» στη Γαλλία, αυθόρμητο και αυθεντικό λαϊκό ξέσπασμα, σημειώνοντας ότι είναι αναμενόμενο να προσπαθούν να μπολιάσουν κάποιοι με ιδέες μίσους τέτοια κινήματα. 

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Νίκος Παππάς δήλωσε βέβαιος ότι θα περάσει με πλειοψηφία από τη βουλή και με αφορμή τις μαθητικές καταλήψεις, τόνισε ότι οι αλλαγές που φέρνει η συμφωνία είναι αυτές που όλοι παραδέχονται για το ότι η βόρεια Μακεδονία καμία σχέση δεν έχει με την Αρχαία (Μακεδονία).

SHARE:

24Media Network