Παππάς: Όταν μιλούσα για λεφτά αναφερόμουν σε εκείνα του Μιωνή

Παππάς: Όταν μιλούσα για λεφτά αναφερόμουν σε εκείνα του Μιωνή
Νίκος Παππάς Eurokinissi

Όσα δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Ν. Παππάς - "Έπεισε μόνο για την ενοχή του", λέει η ΝΔ

«Είναι η δική μου φωνή στο ηχητικό» ανέφερε ο Νίκος Παππάς στo MEGA υπογραμμίζοντας πως «όταν μιλούσα για λεφτά αναφερόμουν σε εκείνα του Μιωνή και στις δικές του επιχειρήσεις με τον κ. Παπασταύρου».

«Κομμάτι αυτής της δραστηριότητας ήρθε στο φως της δημοσιότητας πολύ πρόσφατα, αναφέρομαι στα 2,6 εκατ. ευρώ που είχε παρέμβει ο κ. Σαμαράς το 2013», είπε ο Νίκος Παππάς στο MEGA.

Ο μόνος λόγος που υπήρξε η δική μας παρουσία στην υπόθεση, είναι η παρέμβαση του κράτος του Ισραήλ, μας ζητήθηκε, ανέφερε ο κ. Παππάς και τόνισε πως ο κ. Μιωνή του ζήτησε να τον διορίσει πρόξενο της Ελλάδας στο Ισραήλ.

Με ανάρτησή του στο twitter, μετά την συνέντευξη στο MEGA, o κ. Παππάς αναφέρει επίσης:

«Κάθε φορά που λέμε για τις σχέσεις Σαμαρά-Παπασταύρου-Μιωνή και την προστασία του πρώτου στα «δύο παιδιά που βοήθησαν τη ΝΔ», ξαφνικά περνάμε σε επόμενο θέμα. Επειδή ο κ.Σαμαράς τα λέει «αντρικά»,όπως δήλωνε, να έρθει στην επιτροπή να πει για τα 2,6 εκατ. ευρώ και σε ποιες τσέπες πήγαν».

ΝΔ: Έπεισε μόνο για την ενοχή του

«Ο κ. Παππάς με τη σημερινή θλιβερή τηλεοπτική εμφάνισή του, μόνο για ένα πράγμα έπεισε: για την ενοχή του. Προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να “πουλήσει” φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Η μόνη αλήθεια που είπε ήταν ότι η φωνή είναι η δική του. Λέει ότι η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος του Ισραήλ. Το περιεχόμενο της συνομιλίας, όμως, άλλα λέει», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η Πειραιώς προσθέτει: «Τι σχέση έχει το υποτιθέμενο αίτημα του  Ισραήλ  με τον Παπαγγελόπουλο, την Τουλουπάκη, τα λεφτά,  τα “μαγαζιά” και την στοχοποίηση της κας Μαρέβα Γκραμπόφκσι-Μητσοτάκη;».

Και συμπληρώνει: «Ο κ. Παππάς είχε το θράσος να ισχυριστεί πως όταν έλεγε στον κ. Μιωνή πως «κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά» εννοούσε τον ίδιο τον κ. Μιωνή τον οποίο είχε μπροστά του. Αλλά του μιλούσε σε τρίτο πρόσωπο….Όσο για το «μαγαζί»; Κατάπιε τη γλώσσα του ψελίζοντας κάτι ακαταλαβίστικα. Ο κ.Τσίπρας έχει μόνο δύο επιλογές. Είτε θα διαγράψει τον στενό συνεργάτη του,  κ. Παππά, είτε θα αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα