Παραίτηση Κανέλλη από Παναθηναϊκή Συμμαχία, λόγω της φάρσας του ΣΚΑΪ

Παραίτηση Κανέλλη από Παναθηναϊκή Συμμαχία, λόγω της φάρσας του ΣΚΑΪ

Εκτός Παναθηναϊκής Συμμαχίας του Γιάννη Αλαφούζου, έθεσε εαυτόν η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, μετά τη φάρσα της εκπομπής "Συντέλεια". Διαβάστε τι ανακοίνωσε

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκάλεσε η φάρσα της εκπομπής "Συντέλεια" στη Λιάνα Κανέλλη.

Όπως αποκάλυψε το NEWS 247, λόγω του σημερινού γεγονότος, στα στούντιο του ΣΚΑΪ, η βουλευτής του ΚΚΕ, παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Η κα Κανέλλη, ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου, "ΣΚΑΪ Τώρα", καθώς κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος βγήκε από το στούντιο και ήρθε αντιμέτωπη με γεροδεμένο νεαρό, που φορούσε ελληνική σημαία και της προέταξε δυο γάντια της πυγμαχίας (κίνηση που παρέπεμπε στο περιστατικό με τον Ηλ. Κασιδιάρη).

Το γεγονός βιντεοσκοπούσε, άλλο άτομο. Και οι δύο ήταν συντελεστές της εκπομπής "Συντέλεια".

Η κα Κανέλλη δήλωσε ότι υπέστη σοκ και λίγες ώρες αργότερα παραιτήθηκε από την Παναθηναϊκή Συμμαχία του Γιάννη Αλαφούζου, στο κανάλι του οποίου συνέβη το ατυχές περιστατικό.

Λίγο μετά την παραίτηση, η κα Κανέλλη προχώρησε και σε σχετική ανακοίνωση, εξηγώντας τους λόγους, που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Η ανακοίνωση της παραίτησης

"Κύριε Πρόεδρε και αγαπητά μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Προφανώς δεν μπορώ να παραμείνω μέλος του σωματείου σας. Υποβάλλω την παραίτησή μου, με επίγνωση ότι δεν θα έλθει δα και η συντέλεια, δια της απουσίας μου,να υπονομεύσει τις προσπάθειές σας για τον αγαπημένο μου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Καλή επιτυχία απόψε και  συνεχώς στην ομάδα μας.

Λιάνα Κανέλλη

Βουλευτής  ΚΚΕ Α΄Αθήνας. (κατά τη βούληση των ψηφοφόρων)

Παναθηναϊκός. Πάντα. Κατά τη δική μου βούληση και ψυχή".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τα δάκρυα της Λιάνας Κανέλλη για φάρσα του ΣΚΑΪ με την Χρυσή Αυγή

Φάρσα στην Λιάνα Κανέλλη

SHARE:

24Media Network