Παραίτηση Μυρσίνης Λοΐζου: Η Έλενα Ακρίτα, η Χαρούλα Αλεξίου και οι "κανίβαλοι" στα social media

Χαρούλα Αλεξίου - Έλενα Ακρίτα

Στο πλευρό της σπουδαίας ερμηνεύτριας βρέθηκε η γνωστή δημοσιογράφος, μετά τις σφοδρές επιθέσεις που δέχθηκε επειδή στο παρελθόν είχε καταθέσει υπέρ της στο δικαστήριο.

Μπορεί να παραιτήθηκε από την κούρσα των ευρωεκλογών, η Μυρσίνη Λοΐζου παραμένει όμως στο επίκεντρο της δημοσιότητας, ανεβάζοντας στα ύψη όχι μόνο το πολιτικό θερμόμετρο αλλά και τις εντάσεις στα social media και τον χώρο του πολιτισμού γενικότερα.

Αφορμή στάθηκε η αποκάλυψη ότι στο παρελθόν η Χαρούλα Αλεξίου είχε καταθέσει στο δικαστήριο προς υπεράσπιση της κόρης του αείμνηστου συνεργάτη της.

ADVERTISING

Μεταξύ άλλων, η σπουδαία ερμηνεύτρια είχε καταθέσει "Τη γνωρίζω από παιδάκι. Μου είπε τι είχε συμβεί μετά από μία κλήτευση, που έλαβε, γιατί ντρεπόταν. Είναι πολύ έντιμη. Δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τα οικονομικά και δεν είχε πάρει είδηση ότι λάμβανε σύνταξη, που δεν δικαιούταν".

Οι δηλώσεις αυτές ανασύρθηκαν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, αναπαράχθηκαν μαζικά και η Χαρούλα Αλεξίου βρέθηκε ξαφνικά να στοχοποιείται για αυτές, ιδιαίτερα στα social media, ακόμη και με χυδαίους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Στο πλευρό της Χαρούλας Αλεξίου έσπευσε μία γυναίκα που είχε πάρει θέση πρόσφατα για την υποψηφιότητα της Μυρσίνης Λοΐζου με έναν όχι κολακευτικό τρόπο και η οποία δεν είναι άλλη από την Έλενα Ακρίτα.

Η γνωστή δημοσιογράφος με ανάρτησή της στο Facebook πήρε το μέρος της Χαρούλας Αλεξίου γράφοντας "Ήρεμα λίγο οι κανίβαλοι. Αυτός ο τόπος χρωστάει πολλά στη Χαρούλα Αλεξίου. Την αγαπάμε και την τιμάμε, αφήστε ήσυχη αυτή τη σπουδαία γυναίκα" και προφανώς ανοίγοντας ένα ακόμη κεφάλαιο στο θέμα της Μυρσίνης Λοΐζου.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: Οι ευρωεκλογές να σηματοδοτήσουν την επικράτηση της ΝΔ στις εθνικές εκλογές

Γεννηματά για Λοΐζου: Ήταν γνωστό ποια ήταν από πριν

Σύντομα η χώρα θα... ευγνωμονεί την κυρία Λοΐζου

Η προσωπική ευθύνη και η ευθύνη της επιλογής

Παραιτήθηκε η Μυρσίνη Λοΐζου - Τι αναφέρει στην επιστολή της

24Media Network