Παράλογες και αναίτιες επιθέσεις στο πρόσωπό του, καταγγέλλει ο Κοτζιάς

Συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον Παλαιστίνιο υπουργό Εξωτερικών, Ριγιάντ Αλ Μαλίκι, την παρασκευή 4 Νομεβρίου 2016, στο υπουργείο Εξωτερικών.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον Παλαιστίνιο υπουργό Εξωτερικών, Ριγιάντ Αλ Μαλίκι, την παρασκευή 4 Νομεβρίου 2016, στο υπουργείο Εξωτερικών. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Όπως σημειώνουν συνεργάτες του, κάποιοι βγάζουν το προσωπικό τους άχτι στον ΥΠΕΞ

Έντονη δυσφορία και προβληματισμό εξέφρασαν συνεργάτες του Νίκου Κοτζιά, σχολιάζοντας τις επιθέσεις που κατευθύνονται συστηματικά εναντίον του υπουργού Εξωτερικών.

Οι συνεργάτες του κ. Κοτζιά ανέφεραν ότι «αδιαφορώντας για την τύχη του Ελληνισμού ανεύθυνοι παράγοντες που δεν ενδιαφέρονται ούτε για το καλό της Ελλάδας ούτε της Κύπρου ενορχηστρώνουν παράλογες και αναίτιες επιθέσεις κατά του υπουργού Εξωτερικών και είναι διατεθειμένοι να τα υπονομεύσουν όλα, προκειμένου να βγάλουν το προσωπικό τους άχτι κατά του κ. Κοτζιά.

Ανάμεσα τους πρωταγωνιστεί γνωστή κυρία, πρώην υπουργός, η οποία πρώτη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συγκροτήματος που στήριξε την αποστασία του 1965».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κοτζιάς: Δεν είναι εθνικισμός να παλεύεις να φύγουν τα κατοχικά στρατεύματα από την Κύπρο

Ο Ερντογάν, η Λωζάνη και στο φόντο η Κύπρος

SHARE:

24Media Network