Βλάβη στο πρωθυπουργικό κανό

Βλάβη στο πρωθυπουργικό κανό
ΥΔΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ Eurokinissi

Στο τζόκινγκ και το ποδήλατο στράφηκε ο Γιώργος Παπανδρέου στις διακοπές του Πάσχα. Το διάσημο κανό του υπέστη βλάβη, λόγω θαλασσοταραχής. Πώς απέφυγε πολίτες με άγριες διαθέσεις

Σε πασχαλιάτικη περιπέτεια φέρεται να εξελίχθηκε η ενασχόληση του πρωθυπουργού με το αγαπημένο του χόμπι της κωπηλασίας, κατά την ολιγοήμερη παραμονή του στην Ύδρα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος”, φέρεται να  συνάντησε  κακοκαιρία λίγο έξω από το νησί, με αποτέλεσμα το κανό του να υποστεί βλάβη από την σφοδρή θαλασσοταραχή.

Το κίτρινο κανό του κ. Παπανδρέου ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι της Ύδρας από περιπολικό του Λιμενικού.

Ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης δήλωσε στην εφημερίδα: “Από τη Μεγάλη Πέμπτη είχαμε στείλει άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος μαζί με φουσκωτό σκάφος στο πλαίσιο των ειδικών μέτρων φρούρησης κατά τη διάρκεια της παραμονής του πρωθυπουργού στην Ύδρα. Το κανό του πρωθυπουργού μεταφέρθηκε από σκάφος του Λ. Σ. προφανώς για λόγους φύλαξής του. Οι άνδρες του Λιμενικού πήραν μαζί τους το κανό για να μην το χάσουν στη θάλασσα”.

Σίγουρο είναι επίσης ότι ο Γιώργος Παπανδρέου στην Ύδρα, εκτός από κανό, έκανε τζόκινγκ, ποδήλατο και κολύμβηση.

Απετράπη σκηνικό αποδοκιμασίας εναντίον του πρωθυπουργού

Άλλαξε τελευταία στιγμή την εκκλησία που θα παρακολουθούσε τη λειτουργία του Επιταφίου ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, λόγω ανταρτών πιστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το νησί του Σαρωνικού, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε προγραμματίσει να παρακολουθήσει την ακολουθία του Επιταφίου στην κεντρική εκκλησία, αλλά οι άγριες διαθέσεις των πιστών, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, του ετοίμαζαν υποδοχή με αποδοκιμασίες τον ανάγκασαν να αλλάξει το πρόγραμμά του και να επιλέξει τελικά άλλη εκκλησία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα