Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου: Η κυβέρνηση δεν θα αποδεχθεί κωλυσιεργίες

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου: Η κυβέρνηση δεν θα αποδεχθεί κωλυσιεργίες

Καμιά ανοχή σε καθυστερήσεις που θα έθεταν σε αμφισβήτηση τη δεδηλωμένη βούλησή της και την αποφασιστικότητά της για την ολοκλήρωση της επένδυσης στο Ελληνικό, δεν πρόκειται να επιδείξει η κυβέρνηση

"Η ελληνική κυβέρνηση δίνει τον απαραίτητο χρόνο και χώρο στους θεσμούς και τη δημόσια διοίκηση να λειτουργήσουν με βάση το νόμο σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αποδεχθεί σκόπιμες κωλυσιεργίες που θα έθεταν σε αμφισβήτηση τη δεδηλωμένη βούλησή της και την αποφασιστικότητά της για την ολοκλήρωση της επένδυσης στο Ελληνικό", αναφέρουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, με αφορμή τη συζήτηση γύρω από την επένδυση στο Ελληνικό.

Να θυμίσουμε πως αναβλήθηκε για τρίτη φορά η απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) για τους αρχαιολογικούς χώρους στο Ελληνικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα μέλη του ΚΑΣ ανέφεραν πως η αναβολή οφείλεται σε τεχνικούς λόγους. Συγκεκριμένα αναφέρουν πως θα πρέπει πρώτα να χαρακτηριστεί μια περιοχή αρχαιολογικός χώρος και στη συνέχεια να αποφανθεί το συμβούλιο επί της συνέχισης ή όχι των όποιων έργων. Eίναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που το ΚΑΣ δεν μπορεί να πάρει απόφαση για την έγκριση μιας επένδυσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΚΑΣ: Νέα αναβολή στην απόφαση για Ελληνικό

SHARE:

24Media Network