Πλακιωτάκης σε Σαντορινιό: Το πόρισμα θα δώσει τις απαντήσεις που ζητάμε

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης.)
Ο Γιάννης Πλακιωτάκης. EUROKINISSI

Σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Ναυτιλίας απαντά στον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε εξηγήσεις για το σκάφος του Λιμενικού που συγκρούστηκε με βάρκα που μετέφερε πρόσφυγες, έξω από την Κω.

«Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος υπερβάλλουν εαυτόν προκειμένου να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή στην θάλασσα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα και τα θαλάσσια σύνορα της χώρας μας» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ιδιαίτερο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, με αφορμή ανακοίνωση του τομεάρχη Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Σαντορινιού.    

«Είναι δύσκολο λοιπόν να αντιληφθεί κάποιος τι ζητάει ο κ. Σαντορινιός, όταν είναι ήδη γνωστό από την πρώτη στιγμή ότι ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, έδωσε εντολή στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος για πλήρη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η σύγκρουση των σκαφών ανοικτά της Κω. Το πόρισμα θα δώσει τις απαντήσεις που όλοι ζητάμε» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

ADVERTISING

Σημειώνεται πως ο τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Σαντορινιός, στη δική του ανακοίνωση ζητά άμεσα εξηγήσεις και απαντήσεις από τον υπουργό Ναυτιλίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κω, όπου σκάφος του λιμενικού συγκρούστηκε με λέμβο στην οποία επέβαιναν μετανάστες, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός τρίχρονου παιδιού και των τραυματισμό έξι μεταναστών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρόσφυγες, Νέα Δημοκρατία, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σαντορινιός: Ζητάμε άμεσα εξηγήσεις από την κυβέρνηση για το περιστατικό στην Κω

Σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με λέμβο που μετέφερε μετανάστες στην Κω: Νεκρό το 3χρονο αγοράκι

Σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με λέμβο στην Κω: Διασώθηκε 28χρονος- Συνεχίζονται οι έρευνες για αγνοούμενους μετανάστες

Κως: Σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με λέμβο που μετέφερε μετανάστες- Υπάρχουν αγνοούμενοι

SHARE:

24Media Network