Πλαστός ο λογαριασμός του Π. Λαφαζάνη στο twitter

ΑΘΗΝΑ-Συνέντευξη από τον υπουργό, Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ τον Μανώλη Παναγιωτάκη.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-Συνέντευξη από τον υπουργό, Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ τον Μανώλη Παναγιωτάκη.(EUROKINISSI-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Ο λογαριασμός του υπουργού Περιβάλλοντος Π. Λαφαζάνη που δημοσιοποιήθηκε σήμερα στο twitter αποδείχθηκε πλαστός, σύμφωνα με το υπουργείο

Ο λογαριασμός στο twitter με το όνομα και τη φωτογραφία του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Περιβάλλοντος, Π. Λαφαζάνη (Panagiotis Lafazanis @LafazanisGreece) είναι πλαστός, επισημαίνει το υπουργείο.

Πλαστός ο λογαριασμός του Π. Λαφαζάνη στο twitter

"Πρόκειται προφανώς, αναφέρει, περί κακόβουλης χρήσης του ονόματος, της φωτογραφίας και της ιδιότητας του υπουργού ΠΑΠΕΝ Π. Λαφαζάνη. Ο Π. Λαφαζάνης δεν διαθέτει κανέναν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φυσικά ούτε στο twitter. Επομένως ουδεμία σχέση έχει ούτε με τον συγκεκριμένο λογαριασμό, ούτε με οποιονδήποτε άλλον και με το περιεχόμενό τους."

(Πηγή: ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network