Πλεύρης: Με τη βοήθεια του Θεού δίνω μάχη να ξαναδώ τα παιδιά μου

ΒΟΥΛΗ-Στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Βατοπεδίου κατατίθενται τα πορίσματα των κομμάτων// Ο  ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΟΣ .(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΒΟΥΛΗ-Στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Βατοπεδίου κατατίθενται τα πορίσματα των κομμάτων// Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΟΣ .(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

To μήνυμα που έγραψε ο Θάνος Πλεύρης στο Twitter του. Βγήκε από την εντατική και παραμένει νοσηλευόμενος

Ο Θάνος Πλεύρης έστειλε το πρώτο μήνυμά του μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του με το οποίο δηλώνει πως συνεχίζει να δίνει μάχη.

"Με τη βοήθεια του Θεού και συνόλου του Ιατρικου δίνω μαζί με τη Λένα μου την μάχη για να ξαναδώ τα παιδιά μας. Η οικογένεια μου και οι ευχές σας δίπλα μου", έγραψε στο Twitter.

Η συνεχής βελτίωση της κατάστασης της υγείας του έκανε χθες του θεράποντες ιατρούς του στο Ιατρικό Κέντρο, να τον βγάλουν από την Εντατική.

Το νεότερο ιατρικό δελτίο ανέφερε: "Η υγεία του κ. Αθανάσιου Πλεύρη βαίνει περαιτέρω βελτιούμενη (τόσο κλινικά, όσο και εργαστηριακά), πράγμα που επέτρεψε την έξοδό του από τη ΜΕΘ και τη συνέχιση της νοσηλείας του στο νοσηλευτικό όροφο. Συνεχίζεται να του παρέχεται όλη η ενδεικνυόμενη ιατροφαρμακευτική αγωγή και φροντίδα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βγήκε από την εντατική ο Θάνος Πλεύρης

SHARE:

24Media Network