Ποινική δίωξη σε πρώην βουλευτή της ΝΔ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΝΤΕΚΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΗΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΠΗΛΙΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΣΠΗΛΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ --ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΝΤΕΚΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ ΤΗΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΠΗΛΙΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΣΠΗΛΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ --ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI

Διαβάστε γιατί κατηγορείται ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Σπήλιος Λιβάνιος. Τι έδειξαν οι έλεγχοι στις δηλώσεις "Πόθεν Έσχες"

Στην άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του πρώην βουλευτή της ΝΔ Σπήλιου Λιβανού, προχώρησε η Εισαγγελία Εφετών, μετά την αποστολή στοιχείων από την Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου Κομμάτων και Βουλευτών της Βουλής, για την υπόθεση χρηματικού ποσού που είχε δηλώσει τα προηγούμενα έτη, αλλά δεν συμπεριέλαβε στην πρόσφατη δήλωση "πόθεν έσχες".

Ο εισαγγελέας Εφετών Ι. Μωραϊτάκης, άσκησε σε βάρος του πρώην βουλευτή ποινική δίωξη για το αδίκημα της "υποβολής ελλιπούς δήλωσης πόθεν έσχες" και παρέπεμψε την υπόθεση σε εφέτη ανακριτή, ενώπιον του οποίου θα κληθεί, το προσεχές διάστημα, ο κ. Λιβανός να δώσει εξηγήσεις.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής, Ευάγγελου Αργύρη, από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των βουλευτών, διαπιστώθηκε ότι ο κ. Λιβανός, το 2009, εμφάνισε μηδενικές καταθέσεις ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια, το 2008 και το 2007, είχε δηλώσει ποσό σε καταθέσεις 980 χιλιάδων ευρώ.

Ο ίδιος ο πρώην βουλευτής, ενώπιον των μελών της Επιτροπής, επικαλέστηκε αμέλεια για το ζήτημα που τέθηκε με το επίμαχο χρηματικό ποσό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπέβαλε το επίμαχο "πόθεν έσχες" ο Δημητρακόπουλος

Κούβελος και Δημητρακόπουλος στον εισαγγελέα

SHARE:

24Media Network