Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα

Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

Ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης της ΚΠΕ της Κυριακής - Ο Αλέξης Χαρίτσης αναμένεται να κάνει ολοκληρωμένη ενημέρωση για τον e-ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έχει αναλάβει τη σχετική ευθύνη.

Στο επίκεντρο ο ηλεκτρονικός  τρόπος εγγραφής των νέων μελών Ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής την προσεχή Κυριακή συνεδριάζει το μεσημέρι της Πέμπτης η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθεί ο τρόπος της ηλεκτρονικής εγγραφής των νέων μελών. καθώς πολλά στελέχη, μεταξύ των οποίων και ο Γραμματέας του κόμματος, ζητούν να υπάρξουν ασφαλιστικές δικλείδες, όπως πχ με την αυτοπρόσωπη παρουσία τους στις οργανώσεις,προκειμένου να μην μπορούν να γίνουν μέλη ευκαιριακά πρόσωπα ή πρόσωπα που έχουν εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη κοκ.

Ο Αλέξης Χαρίτσης αναμένεται να κάνει ολοκληρωμένη ενημέρωση για τον e-ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έχει αναλάβει τη σχετική ευθύνη.

Η Πολιτική Γραμματεία θα συζητήσει και άλλα καυτά θέματα που τίθενται στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τις εκκρεμότητες με τις πολιτικές θέσεις και τη Διακήρυξη, τη συγκρότηση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου κλπ, ενώ δεν αποκλείεται να συζητήσει και θέματα  πολικής επικαιρότητας.   

Δεν αποκλείεται επίσης να τεθεί θέμα και  αυτοκριτικής για την πολιτική ήττα, θέμα που άνοιξε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ, όπως και να γίνει συζήτηση για το φλέγον θέμα της Novartis.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα