Πόλο: Ο πολιτικός κόσμος υποκλίνεται στην παγκόσμια εθνική εφήβων

Πόλο: Ο πολιτικός κόσμος υποκλίνεται στην παγκόσμια εθνική εφήβων

Συγχαρητήρια στην εθνική εφήβων της υδατοσφαίρισης από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας μας για την τεράστια επιτυχία.

Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα των εφήβων στην υδατοσφαίριση δίνουν πολιτικοί παράγοντες του τόπου για την κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης εφήβων, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Στο συγχαρητήριο μήνυμα του, ο κ. Παυλόπουλος αναφέρει:

“Θερμά συγχαρητήρια για την, εμβληματικής σημασίας, παγκόσμια επιτυχία σας, η οποία σας ανοίγει διάπλατα το δρόμο προς ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον και, ταυτοχρόνως, αναδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες της νέας γενιάς μας”.

“Με επιμονή, θέληση, αποφασιστικότητα και πίστη στους στόχους μας μπορούμε να διακριθούμε διεθνώς, μπορούμε με δύναμη και αισιοδοξία να μπούμε σε μια νέα εποχή με αυτοπεποίθηση και δημιουργική διάθεση”, αναφέρει – μεταξύ άλλων – ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης εφήβων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρει:

“Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων σας συγχαίρω θερμά για την μεγάλη σας επιτυχία. Με αυτήν επιβεβαιώσατε για μια ακόμα φορά την μεγάλη παράδοση που έχει η χώρα μας στο συγκεκριμένο άθλημα αφού ακολουθήσατε πιστά τον δρόμο που χάραξε πέρυσι στο Βελιγράδι η λίγο μεγαλύτερη γενιά, αυτή των Νέων Ανδρών, η οποία είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην αντίστοιχη διοργάνωση. 

Η επιτυχία σας –όπως και οι επιτυχίες το αμέσως προηγούμενο διάστημα άλλων Ελλήνων αθλητών σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις αποδεικνύει σε όλους μας ότι με επιμονή, θέληση, αποφασιστικότητα και πίστη στους στόχους μας μπορούμε να διακριθούμε διεθνώς, μπορούμε με δύναμη και αισιοδοξία να μπούμε σε μια νέα εποχή με αυτοπεποίθηση και δημιουργική διάθεση”.

Τα θερμά του συγχαρητήρια σε ομάδα και προπονητές μετέφερε μέσω twitter και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει χαρακτηριστικά: “Παγκόσμιοι Πρωταθλητές οι έφηβοί μας στο πόλο! Η χαρά είναι ακόμη μεγαλύτερη γιατί δείχνει ότι η ελπίδα είναι εδώ. Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στα παιδιά μας και τους προπονητές τους” και συνοδεύει την ανάρτησή του από φωτογραφία της πρωταθλήτριας εθνικής μας.

“Μπράβο στα 18χρονα παιδιά του πόλο και στον προπονητή τους. Έφτασαν στην κορυφή του κόσμου και έδωσαν σε όλους τους Έλληνες κουράγιο και χαμόγελα” έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter, o επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την εθνική μας ομάδα των εφήβων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης στης Ουγγαρίας.

“Οι επιδόσεις των αθλητών μας, αυτές τις εβδομάδες, δείχνουν το δρόμο: δουλειά, αξιοκρατία, σχέδιο. Ας πάρουμε όλοι αυτό το μάθημα” συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο κ. Θεοδωράκης.

Τα συγχαρητήρια του στην εθνική ομάδα εφήβων στο πόλο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Σε ένα καλοκαίρι γεμάτο επιτυχίες για τον ελληνικό αθλητισμό έρχεται να προστεθεί η τεράστια σημερινή επιτυχία της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Θερμά συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα εφήβων στο πόλο και στον προπονητή της Δημήτρη Κραβαρίτη για την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου. Πρέπει να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νέα γενιά του ελληνικού αθλητισμού”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στο συγχαρητήριο μήνυμα του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα