Ποτάμι: Ο Πούτιν το φαντάστηκε, ο Ολάντ παραπλανήθηκε. Ώρα να απολογηθεί ο Τσίπρας

Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με τον επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκη (φωτο).(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με τον επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκη (φωτο).(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς περί αιτήματος Τσίπρα σε Πούτιν για "κόψιμο" δραχμής στη Ρωσία

"Λέει ψέματα λοιπόν και ο Ολάντ και ο Πούτιν. Και ο μόνος που λέει αλήθεια είναι ο κ. Τσίπρας. Δεν ζήτησε από τον κ. Πούτιν να τυπώσει η Ελλάδα δραχμές στη Ρωσία. Ο Πούτιν το φαντάστηκε και ο Ολάντ παραπλανήθηκε. Τίποτα δεν συνέβη σύμφωνα με τις διαρροές του Μαξίμου", σχολιάζει το Ποτάμι, για όσα αποκάλυψε ο Ολάντ στο βιβλίο του.

"Το παιχνίδι με τη δραχμή ήταν κάτι που είχε αποκαλύψει το Ποτάμι. Και αυτός είναι ο λόγος που πιέζαμε για να γίνει μία συμφωνία πριν κατρακυλήσουμε εκτός Ευρώπης", αναφέρεται ακόμη.

"Τώρα ήρθε ή ώρα να απολογηθεί ο κ.Τσίπρας για τα όσα επικίνδυνα έγιναν και χρέωσαν τη χώρα αρκετές δεκάδες δισεκατομμύρια".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποτάμι, Πούτιν, Τσίπρας, Ολάντ, grexit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πούτιν σε Ολάντ: Η Ελλάδα μου ζήτησε, να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία

Κυβερνητικές πηγές για Ολάντ: Πούτιν -Τσίπρας μίλησαν, αλλά όχι για κόψιμο δραχμής

ΝΔ για Ολάντ: Αποδεικνύεται ότι ο Τσίπρας αντιμετώπιζε σοβαρά το ενδεχόμενο Grexit

SHARE:

24Media Network