Πόθεν έσχες βουλευτών: Δύο νέους λογαριασμούς άνοιξε το 2012 στις ΗΠΑ ο Παπανδρέου

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-Το Συνέδριο της Εστορίλ, διοργανώνεται από το Δήμο του Κασκάις κάθε χρόνο, θεωρείται ένα από τα πλέον σημαντικά Συνέδρια παγκοσμίως, καθώς κατά τη διάρκεια των εργασιών του αντιμετωπίζονται μερικά από τα πιο σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα και γι' αυτό συμμετέχουν σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες.
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-Το Συνέδριο της Εστορίλ, διοργανώνεται από το Δήμο του Κασκάις κάθε χρόνο, θεωρείται ένα από τα πλέον σημαντικά Συνέδρια παγκοσμίως, καθώς κατά τη διάρκεια των εργασιών του αντιμετωπίζονται μερικά από τα πιο σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα και γι' αυτό συμμετέχουν σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες. EUROKINISSI

Ο πρώην πρωθυπουργός κατέθεσε σε αυτούς τους δύο λογαριασμούς 140.000 δολάρια

Στο άνοιγμα δύο προσωπικών τραπεζικών λογαριασμών στην Αμερική για να αποταμιεύσει περίπου 140.000 δολάρια προχώρησε το 2012 ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σύμφωνα με τη δήλωση που έκανε το 2013.

 Δήλωσε επίσης εισοδήματα ύψους 71.893,92 ευρώ από τη βουλευτική του αποζημίωση και 17.487,13 ευρώ από άλλες πηγές ενώ η σύζυγος του είχε εισοδήματα 11.271,65 ευρώ.

Διαθέτει μόνο ένα ακίνητο στη Νέα Ερυθραία, ενώ η σύζυγος του τέσσερα. Ο πρώην πρωθυπουργός σύμφωνα με τη δήλωση του δεν κατέχει καθόλου μετοχές. Δεν αγόρασε ούτε πούλησε τα δύο αυτοκίνητα που κατείχαν εκείνος και η σύζυγος του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πόθεν Έσχες Βουλευτών, Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πόθεν έσχες βουλευτών: Στη δημοσιότητα οι δηλώσεις του 2013

Πόθεν έσχες βουλευτών: Το 'κούρεμα' Βενιζέλου στον Καραμανλή

SHARE:

24Media Network