Προεδρικό: Το σχόλιο Μητσοτάκη για την επιστροφή του Σλούκα στον Ολυμπιακό

Προεδρικό: Το σχόλιο Μητσοτάκη για την επιστροφή του Σλούκα στον Ολυμπιακό
O πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην δεξίωση για την 46η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο Eurokinissi

Ενθουσιασμός για την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα υπήρχε στο Προεδρικό Μέγαρο το βράδυ της Παρασκευής (24/7), με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανυπομονεί για "να δει ξανά μπάσκετ υψηλού επιπέδου", όπως φέρεται να δήλωσε.

Την αγάπη του για τον αθλητισμό και ειδικά για το μπάσκετ εξέφρασε γι’ ακόμα μία φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το Sport24. Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο μέλη όλων των κομμάτων, στη δεξίωση για τα 46 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, πήρε πάσα από τον υπεύθυνο Τύπου του ΚΙΝΑΛ και τη μετέτρεψε σε… μαγική ασίστ προς ευχαρίστηση όλων.

“Γεια σας, τι γίνεται;” είπε προς τα μέλη του ΚΙΝΑΛ, με τον Παύλο Χρηστίδη να του απαντά “με Σλούκα αμέσως καλύτερα”. Ο Μητσοτάκης είχε ενημερωθεί για την επιστροφή του Έλληνα γκαρντ στον Ολυμπιακό, μετά από μια πενταετία στη Φενέρμπαχτσε, οπότε ήταν ενθουσιασμένος από αυτή την κίνηση που δίνει ώθηση στον ελληνικό αθλητισμό. “Άντε να δούμε λίγο μπασκετάκι” είπε στον Χρηστίδη, για να χαμογελάσουν και να συνεχίσουν τη βραδια τους σε ένα αρκετά πιο ανάλαφρο κλίμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα