Προειδοποίηση Παππά στους 'εκβιαστές των σαλονιών με πολιτικές φτερούγες'

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Στην Ολομέλεια η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες.(Eurokinissi-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Στην Ολομέλεια η τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες.(Eurokinissi-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) EUROKINISSI

Κατήγγειλε ότι εκβιάζουν μητέρες μόνες με παιδιά. Ξεκαθάρισε ότι τα "λαθρόβια διαδικτυακά σχήματα" δεν θα λαμβάνουν κρατική διαφήμιση. Νέα επίθεση στην αντιπολίτευση για τα κανάλια

Σαφή προειδοποίηση στους εκβιαστές του χώρου των Μέσων Ενημέρωσης αλλά και στους πολιτικούς υποστηρικτές τους έστειλε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, ξεκαθαρίζοντας ότι τα πράγματα άλλαξαν και ότι η κρατική διαφήμιση θα δίνεται πλέον μόνο σε διαδικτυακές επιχειρήσεις που εγγράφονται στο Μητρώο.

«Οι εκβιαστές, που τολμούν να εκβιάζουν και μητέρες μόνες με παιδιά, είχαν στο παρελθόν και πολιτικές φτερούγες κάτω από τις οποίες ζεσταίνονταν» τόνισε ο κ. Παππάς με αφορμή τη σύλληψη των εκβιαστών-δημοσιογράφων. «Δεν υπάρχει πλέον χώρος για τους εκβιαστές. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοια φαινόμενα» πρόσθεσε και ξεκαθάρισε ότι όποια διαδικτυακή εταιρεία θέλει να έχει πρόσβαση στη διαφήμιση του Δημοσίου θα πρέπει να εγγραφεί στο Μητρώο των on line μέσων.

«Ποιοι είναι αυτοί που θα νέμονται την κρατική διαφήμιση μέσω λαθρόβιων διαδικτυακών μέσων;» διερωτήθηκε στο ίδιο πνεύμα στηλιτεύοντας την αντιπολίτευση για τη στάση της κατά της δημιουργίας Μητρώου. Επισήμανε, μάλιστα, ότι η ένωση των επιχειρήσεων του διαδικτύου στηρίζει τη δημιουργία του Μητρώου.

Ο κ. Παππάς συνέδεσε, όμως, το φαινόμενο των εκβιαστών-δημοσιογράφων με τις συνολικές αντιδράσεις που προκαλεί η προσπάθεια της κυβέρνησης για τη ρύθμιση του χώρου των Μέσων Ενημέρωσης. «Ποιοι είναι αυτοί που νομίζουν ότι θα διοικούν με τα θαλασσοδάνεια εσαεί;» διερωτήθηκε. «Δεν υπάρχουν μόνο οι εκβιαστές του υποκόσμου αλλά και αυτοί που κυκλοφορούν στα σαλόνια. Τα κατά φαντασία σαλόνια, τους, όμως είναι ο βούρκος στον οποίο είχαν μάθει να ζουν» είπε και τους κάλεσε να καταλάβουν ότι «τα πράγματα άλλαξαν». Εξαπέλυσε, μάλιστα, νέα επίθεση κατά των κομμάτων της αντίπολιτευσης για την αρνητική στάση της στο θέμα της αδειοδότησης των καναλιών. «Γιατί δεν θέλετε να αδειοδοτηθούν τα κανάλια;» ρώτησε στρεφόμενος στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Διάλογοι-φωτιά: Εκβιασμοί με κατευθυνόμενα άρθρα από την ομάδα με τις 'πολιτικές προσβάσεις'

Αλεξιάδης για κύκλωμα εκβιαστών: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη, για 'ξεσκέπασμα' του παραπολιτικού συστήματος

SHARE:

24Media Network