Προεκλογικό σόου Αγοραστού για τις πλημμύρες: Τα τηλεοπτικά συνεργεία και τα καρφιά στον ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 2'
Προεκλογικό σόου Αγοραστού για τις πλημμύρες: Τα τηλεοπτικά συνεργεία και τα καρφιά στον ΣΥΡΙΖΑ
INTIME

Για την πορεία των έργων αποκατάστασης μετά τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία μίλησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για τους πόρους του 2018.

“Καρφιά” στον ΣΥΡΙΖΑ για τους πόρους του 2018 έριξε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός κατά την τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA λίγες ημέρες πριν τον β’ γύρο των Περιφερειακών εκλογών, αλλά και λίγο καιρό μετά τις φονικές πλημμύρες στην Θεσσαλία.

“Το 2018 όταν μας εκχώρησαν την αρμοδιότητα του καθαρισμού των ρεμάτων και των ποταμών, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν μας είχε δώσει τους ανάλογους ανθρώπινους και χρηματικούς πόρους. Τότε πήγα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και κατέθεσα ότι σύμφωνα με το άρθρο 112 του Συντάγματος χρειάζονται οι ανάλογοι πόροι για αυτή τη δουλειά”, δήλωσε ο κ. Αγοραστός για την κριτική που δέχτηκε, για να ακολουθήσει η αποτίμηση στο πεδίο των επιχειρήσεων με… τηλεοπτικά συνεργεία και αρκετή επικοινωνία:

“Από την πρώτη μέρα ήμασταν εκεί, ήμασταν παντού, με τα μηχανήματα και τους εργαζόμενους. Ήμασταν στο Πήλιο, στην Καρδίτσα, στη Λάρισα, στα Τρίκαλα.. Ήμασταν κοντά, ήμασταν εκεί και μάλιστα είχαμε συναντήσει και πολλά τηλεοπτικά συνεργεία στην πορεία που κάναμε στις πληγείσες περιοχές και υπάρχουν και μαρτυρίες για ανθρώπους που πήραμε μαζί μας και τους μεταφέραμε σπίτια τους“.

Τέλος, σχετικά με τα έργα αποκατάστασης, σημείωσε “Τα έργα που έχουμε βάλει στο πρόγραμμά μας, κάποια έχουν ολοκληρωθεί, κάποια βρίσκονται στην πορεία ολοκλήρωσης. Υπάρχουν έργα που έχουν ολοκληρωθεί. Έργα για καθαρισμό ρεμάτων, ποταμών, συντήρηση αναχωμάτων…”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα