Προϋπολογισμός: Σήμερα η ψηφοφορία στη Βουλή -LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Διαβάζεται σε 1'
Προϋπολογισμός: Σήμερα η ψηφοφορία στη Βουλή -LIVE ΕΙΚΟΝΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Τελευταία μέρα συζήτησης του προϋπολογισμού 2024 στην Βουλή με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών και την ψηφοφορία. Παρακολουθήστε την διαδικασία σε ζωντανή μετάδοση

Τελευταία μέρα συζήτησης σήμερα στην Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2024. Βάσει της διαδικασίας, τον λόγο πήραν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων και στην συνέχεια θα τοποθετηθούν οι πολιτικοί αρχηγοί.

Πρώτη τοποθετήθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και στη συνέχεια, με αντίστροφη σειρά κοινοβουλευτικής δύναμης, οι επικεφαλής της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτησς, ο επικεφαλής των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης και ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελος, ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και την ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό, αφού θα έχει τοποθετηθεί και ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης.

Η ονομαστική ψηφοφορία υπολογίζεται να ξεκινήσει γύρω στις 8 το βράδυ.

Παρακολουθείστε ζωντανά την συζήτηση για τον προϋπολογισμό 2024

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα