Προοπτική συνεννόησης κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για τηλεοπτικές άδειες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Τσίπρας εισερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για να λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εισερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για να λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Προς αναβολή ή τροπολογία που επρόκειτο να ψηφιστεί την Παρασκευή. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών

Σοβαρό ενδεχόμενο αναβολής της κατάθεσης της τροπολογίας που επρόκειτο να φέρει προς ψήφιση την Παρασκευή ή κυβέρνηση στη Βουλή προέκυψε καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έρχεται σε συνεννόηση με την αντιπολίτευση για την υπέρβαση του αδιεξόδου.

Πληροφορίες των τελευταίων ωρών  αναφέρουν ότι παρά το πολεμικό κλίμα που επικράτησε στη Βουλή μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για το θέμα ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς ήρθε σε συνεννόηση με την αντιπολίτευση για να επιλυθεί το θέμα συναινετικά.

Πλέον το πιθανότερο σενάριο είναι να αναβληθεί ή συζήτηση και να ξανά κάτσουν στο τραπέζι οι ενδιαφερόμενοι για να λυθεί το θέμα συναινετικά.

SHARE: