Πρώτη εξόρμηση στο Μοναστηράκι για τη Γεννηματά

Πρώτη εξόρμηση στο Μοναστηράκι για τη Γεννηματά

Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, συζητήσεις με καταστηματάρχες της περιοχής, αλλά και φωτογραφίες με περαστικούς περιελάμβανε η πρώτη εξόρμηση της Φώφης Γεννηματά για την προεκλογική της εκστρατεία

Το θησείο και το Μοναστηράκι επέλεξε για πρώτους σταθμούς στις εξορμήσεις που θα πραγματοποιήσει στις γειτονιές της Αθήνας, η Φώφη Γεννηματά, ξεκινώντας έτσι και επισήμως την προεκλογική της εκστρατεία για την ηγεσία του νέου, ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, συνοδευόμενη από τον γενικό γραμματέα της ΕΣΕΕ Γιώργο Καρανικά, τον Κώστα Σκανδαλίδη και την Νάντια Γιαννακοπούλου περπάτησε στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, μίλησε με τους καταστηματάρχες της περιοχής και περαστικούς, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί και με όσους της το ζήτησαν.

 

Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της, η Φώφη Γεννηματά, με δηλώσεις της, στάθηκε στο πλευρό των ελευθέρων επαγγελματιών, τονίζοντας ότι “βιώνουν με τον πιο σκληρό τρόπο τις επιπτώσεις από τις πολιτικές αυτής της Κυβέρνησης. Με την υπερφορολόγηση, με εξοντωτικές εισφορές, με μεγάλο έλλειμμα στην ρευστότητα και στην χρηματοδότηση”.

Στη συνέχεια, επανέλαβε τις προτάσεις του κόμματος της και το “Σχέδιο Ελλάδα” που παρουσίασε από την ΔΕΘ, δηλώνοντας πως έχει στο επίκεντρο του “την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Γιατί είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και αν στηριχτούν μπορούν άμεσα να δημιουργήσουν δουλειές. Δουλειές κυρίως για τους νέους ανθρώπους που φεύγουν συνεχώς από τον τόπο μας”.

 

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες και άλλες γειτονιές της Αθήνας, πριν ξεκινήσει τις περιοδείες της στην περιφέρεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα