Προϋπολογισμός 2019: Ανταλλαγές προσβολών με το “καλημέρα”

Προϋπολογισμός 2019: Ανταλλαγές προσβολών με το “καλημέρα”
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης Eurokinissi

Επεισόδιο μεταξύ του Κώστα Κατσίκη των ΑΝΕΛ και του Βασίλη Κεγκέρογλου της ΔΗΣΥ - Επεισόδιο και μεταξύ του Λεωνίδα Γρηγοράκου και της Αννέτας Καββαδία με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Με ανταλλαγές προσβολών ξεκίνησε η συζήτηση του Προϋπολογισμού του 2019, καθώς σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ του εισηγητή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη με τον βουλευτή της ΔΗΣΥ Βασίλη Κεγκέρογλου.

Ο Κ. Κατσίκης διαμαρτυρήθηκε γιατί πολύ λίγοι βουλευτές παρακολουθούν τις εισηγήσεις των μικρών κομμάτων με τον Β. Κεγκέρογλου να αντιδρά έντονα. «Όχι, σε μένα «άσε μας», έτσι; Στους παλιάτσους που σε περιβάλλουν να μιλάς έτσι, όχι σε μένα!» επισήμανε σε υψηλούς τόνους ο Κ. Κατσίκης με τους δύο άνδρες να ανταλλάσουν κατηγορίες για αγένεια και ντροπή.

«Στήσου μπροστά σε έναν καθρέφτη και φτύσε τον μέχρι να σκοτεινιάσει το είδωλό σου! Αυτός είσαι! Αν θέλεις και συνέχεια, εδώ είμαι!» πρόσθεσε ο Κ. Κατσίκης απευθυνόμενος στον Β. Κεγκέρογλου.

Νωρίτερα, είχε σημειωθεί κι επεισόδιο μεταξύ του Λεωνίδα Γρηγοράκου και της Αννέτας Καββαδία όταν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος παρενέβη στην συζήτηση για να σχολιάσει την τοποθέτηση του Κώστα Σκανδαλίδη. Οι βουλευτές της ΔΗΣΥ αντέδρασαν έντονα κι ο Λ. Γρηγοράκος εκτόξευσε ένα προσβλητικό σχόλιο που ανακάλεσε μετά από παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα