Ψήφιση επί της αρχής για το Μεσοπρόθεσμο

Παραίτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ 'Εκτωρα Νασιώκα σήμερα στην βουλή.Συλλογή υπογραφών με κείμενο της Βάσως παπανδρέου για την άμεση σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ,Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2011 (EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Παραίτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ 'Εκτωρα Νασιώκα σήμερα στην βουλή.Συλλογή υπογραφών με κείμενο της Βάσως παπανδρέου για την άμεση σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ,Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2011 (EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Μέσα στον πολιτικό ορυμαγδό ψηφίστηκε τελικά το μεσοπρόθεσμο στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής μόνο από το ΠΑΣΟΚ, όπως αναμενόταν. Λάθη παραδέχθηκε ο Παπακωνσταντίνου

Ψηφίστηκε επί της αρχής και μόνο από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Η υπερψήφισή του αυτή καθεαυτή δεν λέει από μόνη της τίποτα, καθώς ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα ψηφιζόταν.

Η διαφορά είναι πως τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, για να προχωρήσει στη Βουλή και να φτάσει και να γίνει και η δεύτερη ανάγνωσή του, την ερχόμενη εβδομάδα, στην επιτροπή Οικονομικών, επιβάλλεται να μην υπάρχουν πολιτικές εξελίξεις.

Εφόσον όλα βαδίσουν καλώς, τότε θα πάρει το δρόμο προς την ολομέλεια της Βουλής.

Προκαλεί πάντως εντύπωση πως νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, είχε τοποθετηθεί με απολογιστικό ύφος για τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, ενώ παραδέχτηκε και λάθη.

Εντούτοις, επανέλαβε για πολλοστή φορά την ανάγκη να προχωρήσουν οι παρεμβάσεις στην οικονομία.

"Η χώρα παραμένει όρθια και μπορεί να συζητάει το μέλλον της, έχουμε περάσει όλα τα τεστ μέχρι σήμερα", ενώ πρόσθεσε ότι "αυτή η εθνική προσπάθεια που ξεκίνησε η κυβέρνηση θα συνεχιστεί και από την νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τον ανασχηματισμό".

SHARE:

24Media Network