Κουντουρά: Ο Άδωνις καλύπτει πολιτικά, φασιστικά στοιχεία που με απειλούν

Κουντουρά: Ο Άδωνις καλύπτει πολιτικά, φασιστικά στοιχεία που με απειλούν
Η Έλενα Κουντουρά στο βήμα της Βουλής Eurokinissi

Η υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε στις απειλές που δέχεται και προειδοποίησε ότι «αν συμβεί ο,τιδήποτε» στην ίδια και στην οικογένειά της «οι ευθύνες θα βαρύνουν και τους ηθικούς αυτουργούς». Ξεκαθάρισε ότι η θετική ψήφος είναι πατριωτική στάση.

«Θετική ψήφος είναι η πραγματικά πατριωτική στάση» τόνισε σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά επισημαίνοντας ότι με τις διευκρινίσεις που έχουν δοθεί τον τελευταίο καιρό «παρακάμφθηκαν οι όποιες επιφυλάξεις μου». Η Έλ. Κουντουρά υπογράμμισε ότι τάσσεται υπέρ της εθνικής πρότασης του 2007 που διαμορφώθηκε από τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή κι υποστήριξε κι η ΝΔ τον Γενάρη του 2018, παρατηρώντας ότι αυτό το έθεσε και στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, αλλά και στο επεισοδιακό υπουργικό συμβούλιο.

Η Έλ. Κουντουρά σημείωσε ότι τον τελευταίο καιρό έχουν διατυπωθεί «ψεύδη» και «συκοφαντίες» εναντίον της για τα πεπραγμένα της στο υπουργείο Πολιτισμού, αλλά και προσωπικές εναντίον της κι εναντίον του νεκρού πατέρα της. Η Έλ. Κουντουρά κατηγόρησε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη ότι προχωρά συνεχώς σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον της κι ότι προσφέρει «πολιτική κάλυψη» σε φασιστικά στοιχεία που απειλούν την ίδια και την οικογένειά της καταθέτοντας μάλιστα στην Βουλή τα σχετικά στοιχεία για τις απειλές.

Αν μου συμβεί οτιδήποτε οι ευθύνες θα βαρύνουν και τους ηθικούς αυτουργούς

Η Έλ. Κουντουρά επισήμανε ότι «αν συμβεί ο,τιδήποτε» στην ίδια και στην οικογένειά της, τότε «οι ευθύνες δεν θα βαρύνουν μόνο τους φυσικούς, αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς». Η Έλ. Κουντουρά σχολίασε ότι έχει καθήκον να στηρίξει την κυβέρνηση ώστε να μείνει ισχυρή και να ολοκληρώσει το έργο της παρατηρώντας ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να ανακόψει «βίαια» την πορεία της. «Οφείλω να συνεχίσω να εργάζομαι για να διασφαλιστεί η ανοδική πορεία στον Τουρισμό», ο οποίος «στήριξε την οικονομία της χώρας» τόνισε χαρακτηριστικά η Έλ. Κουντουρά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα