Πυρά ΠΑΣΟΚ στην υποτιθέμενη 'πρώτη φορά Αριστερά'

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με αντικείμενο το προσφυγικό, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με αντικείμενο το προσφυγικό, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ για την Πρωτομαγιά. Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης για δημαγωγία, ψέματα και ανικανότητα

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ στο μήνυμά του για την Πρωτομαγιά, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση της υποτιθέμενης "πρώτης φοράς αριστεράς" εφαρμόζει την πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη πολιτική».

«Ο φετινός εορτασμός της εργατικής Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους στην Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο, να βιώνουν συνεχείς και σημαντικές υποχωρήσεις στις κατακτήσεις και δικαιώματα τους. Ιδιαίτερα στη χώρα μας, που εδώ και 6 χρόνια βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα μιας καταιγιστικής οικονομικής κρίσης και υπό την ασφυκτική πίεση των αναγκών δανεισμού, οι εργασιακές σχέσεις, οι  αμοιβές, η κοινωνική ασφάλιση και η Πρόνοια, έχουν πληγεί καίρια.

Σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα της δημαγωγίας, των ψεμάτων και της ανικανότητας της, αδυνατεί να διαχειριστεί στοιχειωδώς την κρίσιμη κατάσταση που έχει βρεθεί η πατρίδα μας. Με αλλεπάλληλα λάθη, καθυστερήσεις και αστοχίες οδηγεί σε διαδοχικές κρίσεις και σε ολοένα και σκληρότερα μέτρα, με ταυτόχρονη καταστροφή της παραγωγικής οικονομικής βάσης της χώρας» αναφέρει.

«Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και η μεσαία τάξη γίνονται τα εύκολα θύματα μιας ανελέητης φορολογικής επιδρομής και της αποδόμησης του κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος, χωρίς σχέδιο, χωρίς προοπτική» προσθέτει.

Το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι η χώρα χρειάζεται «άλλη πολιτική που θα ενώνει και θα κινητοποιεί, στη βάση ενός νέου Kοινωνικού Συμβολαίου, όλες τις δημοκρατικές, φιλοευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις και όλους τους Έλληνες. Με προγραμματικό δεσμευτικό πλαίσιο προοδευτικών μεταρρυθμίσεων και αλλαγών».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ
SHARE:

24Media Network