Ραγκούσης: Η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δεδομένη

Διαβάζεται σε 1'
Γιάννης Ραγκούσης άρθρα ειδήσεις
Γιάννης Ραγκούσης

Ο Γιάννης Ραγκούσης εξέφρασε τις έντονες αμφιβολίες τγου για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ενωμένος την επόμενη των εκλογών της Κυριακής.

Tην ανησυχία του για την ενότητα και την απήχηση του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη της εκλογής νέου προέδρου εξέφρασε με δηλώσεις του στο Open το πρωί της Τετάρτης ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ο πρώην Υπουργός τόνισε χαρακτηριστικά: “Είμαι ανήσυχος για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ και για την απήχηση του κόμματος στην ελληνική κοινωνία. Η νίκη του Κασσελάκη ήταν πολύ σημαντική το λέω ευθέως, έχω όμως φόβους για το μέλλον. Η ενότητα είναι δεδομένη για το επόμενο διάστημα. Αν αρχίσει ή συνεχίσει να πηγαίνει προς το κάτω, οι κίνδυνοι αυξάνονται”.

Σε ερώτηση αν υπήρξαν μέλη που υπονόμευσαν τον Αλέξη Τσίπρα υπογράμμισε: Ναι, υπήρξαν μέλη που υπονόμευσαν με τις δηλώσεις τους τον Τσίπρα και την προσπάθεια όλων μας. Η δήλωση Κατρούγκαλου μάς διέλυσε. Δηλώσεις του κ. Φίλη. Δηλώσεις του κ. Πολάκη. Ηταν βοηθητικές στην προσπάθειά μας; Ο Πολάκης την ημέρα της γιορτής του κόμματος ανάγκασε τον Τσίπρα να τον αποδοκιμάσει. Αυτόν κόστισε στον προηγούμενο πρόεδρο. Αρα εγώ επιμένω στην άποψη αυτή η αθλιότητα σε βάρος της Εφης Αχτσιόγλου έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα των εκλογών την προηγούμενη Κυριακή“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα