Ραγκούσης: Άλλαξε αριθμός νόμου για να μην συμπίπτει με το 666 του Αντίχριστου

Ραγκούσης: Άλλαξε αριθμός νόμου για να μην συμπίπτει με το 666 του Αντίχριστου
Ο Γιάννης Ραγκούσης Eurokinissi

Μια εντυπωσιακή αποκάλυψη για όσα συνέβησαν στην Βουλή το 2011 έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και όμως συνέβη: Το 2011, υπήρξε μέριμνα ώστε νόμος που ψηφίστηκε για τις τεχνολογίες πληροφορικής να …αλλάξει αριθμό, ώστε να μην θυμίζει αυτόν του Αντίχριστου, δηλαδή το «666». Αιτία η δράση των παραεκκλησιαστικών οργανώσεων. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας σήμερα (25/7) στην Βουλή όπου συζητείται νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τις νέες τεχνολογίες.

Ο Γιάννης Ραγκούσης απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση επισήμανε ότι «χτίζετε επάνω σε όσα έχτισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα από το 2015 μέχρι το 2019». Τόνισε ότι «αν δεν υπήρχε ο ν. 3979, κύριε Πιερρακάκη, θα είχε χάσει η σημερινή, δική σας Κυβέρνηση δύο χρόνια, μόνο και μόνο για να νομοθετήσει τον ιδρυτικό νόμο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, γιατί ήταν ένας επίπονος και πολύ δύσκολος νόμος».

Επίσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατούσε στην χώρα 10 χρόνια πρίν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν περιγράφεται το τι γινόταν στη χώρα όταν τολμούσες να πεις το 2010 ή το 2011 ή και αργότερα, οτιδήποτε σχετικό με ηλεκτρονική διακυβέρνηση και κάρτα πολίτη από τις πάσης φύσεως παραεκκλησιαστικές οργανώσεις, δεν περιγράφεται. Από τις πάσης φύσεως ανορθολογικές και συνομωσιολογικές οργανώσεις που υπάρχουν στη χώρα, οι οποίες, όλως έξαφνα, σιώπησαν! Από τότε που κυβερνάει η Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει ούτε αντίχριστος -σε ό,τι κάνετε- ούτε 666. Δεν ξέρω εάν το έχετε παρατηρήσει. Εμείς δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε στη χώρα».

Μάλιστα παράθεσε μια συγκεκριμένη ιστορία που αφορούσε αλλαγή αρίθμησης νόμου για να μην συμπίπτει με το «666» που είναι ο αριθμός του …Αντιχριστου. Όπως είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης «να σας πω σε αυτό το σημείο, κύριε Πιερρακάκη, γιατί η ιστορία είναι πραγματικά ένα στοιχείο που πρέπει όλοι να σεβόμαστε ότι η πραγματική αρίθμηση του ν. 3979, κύριε Πιερρακάκη, δεν ήταν αυτή.

Η πραγματική αρίθμηση του ν.3979 –και αυτό είναι η πρώτη φορά που το λέω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο- ήταν ένας –γι’ αυτούς όλους τους παρεκκλησιαστικούς κύκλους- σκανδαλώδης και συγκλονιστικός αριθμός. Καθόμασταν τότε –θυμάμαι σαν τώρα- με τον αείμνηστο τον Δημήτρη τον Στεφάνου σε εκείνα τα έδρανα και όταν ήταν η ώρα να ψηφιστεί ο ν.3979, του λέω –είναι από αυτά που καμιά φορά σκέφτεται ένας άνθρωπος και λέει μετά «μα, πώς δεν το σκέφτηκα αυτό το πράγμα!»- «Δημήτρη, δεν ρωτάς τι αριθμό θα πάρει ο νόμος μόλις θα ψηφιστεί;».

Γιατί δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε από όλες αυτές τις επιθέσεις, περί του αντίχριστου τον οποίο φέρνουμε με τον νόμο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την κάρτα πολίτη. Και γυρίζει ο αείμνηστος ο Δημήτρης ο Στεφάνου και μου λέει «Γιάννη, ο αριθμός του νόμου θα είναι 3966».

Το 9 ανάποδα 6, το 9 μείον 3 ίσον 6 σε έναν νόμο. Τώρα που αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει αντίχριστος στη χώρα, τώρα που αποδείχθηκε ότι όλα όσα κάνετε δεν έχουν βάλει τον αντίχριστο μέσα στα σπίτια των Ελλήνων πολιτών, παρά την πρόοδο και όλα εκείνα τα οποία έγιναν και το 2015-2019 και με την ψήφιση του ν.3979 που φροντίσαμε να μην πάρει τον αριθμό 3966, ναι, μπορούμε να πούμε ότι για να φτάσει σε αυτό το σημείο η χώρα, έχει πραγματικά γίνει πολύ μεγάλος κόπος και έχει καταβληθεί πολύ μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα