ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

Ο Γιάννης Ραγκούσης (Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 1965) είναι Έλληνας πολιτικός βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Πειραιώς και πρώην υπουργός με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Διετέλεσε Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου 2011 και Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στη κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου 2009.Στις 12 Ιουνίου 2019 ανακοίνωσε την κάθοδο του στις εκλογές στην Β' Πειραιά όπου και εξελέγη. Στην σημερινή κοινοβουλευτική περίοδο τοποθετήθηκε τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ.Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ συνέχισε τις σπουδές του στη Νομική Σχολή του ίδιου Πανεπιστημίου. Ακολούθως, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικονομική Ανάπτυξη στο Πανεπιστήμιο Σάσεξ Βρετανίας.

Ραγκούσης για ψηφιακό πιστοποιητικό: Υγειονομικό σαμποτάζ οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης

Ραγκούσης για ψηφιακό πιστοποιητικό: Υγειονομικό σαμποτάζ οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης

Δήλωση με την οποία επιτίθεται στην κυβέρνηση και την ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης προχώρησε ο Γιάννης Ραγκούσης σχετικά με την έκδοση πιστοποιητικού εμβολιασμού, χωρίς την γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων

Ο Γιάννης Ραγκούσης

Ραγκούσης: "Επιμονή Μητσοτάκη οι επίμαχες διατάξεις στο νομοσχέδιο για την αναγκαστική συνεπιμέλεια"

"Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι", είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρωθυπουργικό "δάκτυλο" στο νομοσχέδιο-Τσιάρα.

Γιάννης Βρουτσης.

Βρούτσης: Ο Φουρθιώτης πήρε λεφτά τριών μηνών που δεν δικαιούταν

Όσα διαδραματίζονταν στο υπουργείο Εργασίας με τον Μένιο Φουρθιώτη περιέγραψε ο Γιάννης Βρούτσης. Ανέφερε οτι ο παρουσιαστής κατάφερε να πάρει χρήματα τριών μηνών χωρίς να τα δικαιούται.