Σ. Φάμελλος: 'Ο Μητσοτάκης θέλει να φέρει απολύσεις και ανισοτιμία'

Σ. Φάμελλος: 'Ο Μητσοτάκης θέλει να φέρει απολύσεις και ανισοτιμία'

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για τις θέσεις εργασίας, το περιβάλλον και το τι σημαίνει ανάπτυξη σε περίοδο κρίσης

"Όταν η χώρα δημιουργεί θέσεις εργασίας κανείς Μητσοτάκης και κανένα κανάλι δεν μπορεί να θέτει ερωτήματα για τη δημοκρατία” τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή "Η Φυλή των Φίλων", ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος συμπληρώνοντας ότι τέτοια ερωτήματα δεν μπορούν να τίθενται από αυτούς που αρνούνται βασικά δημοκρατικά δικαιώματα όπως το δικαίωμα εργασίας.

"Τα νούμερα μας βοηθούν” είπε ο κ. Φάμελλος “στη διαπραγμάτευση με αυτούς που τα αναγορεύουν σε υπέρτατο κριτήριο”. “Ο κ. Μητσοτάκης” συμπλήρωσε ο αν. Υπουργός Περιβάλλοντος απέδειξε την μεγάλη αντίθεση του πολιτικού του λόγου με όσα λέει η ΕΕ. Διότι το βασικό πρόβλημα της χώρας είναι η εργασία και η ισοτιμία των πολιτών και ο Μητσοτάκης θέλει να φέρει απολύσεις και ανισοτιμία”.

Ο κ. Φάμελλος επισήμανε ακόμα ότι “το λανθασμένο μοντέλο υπερκατανάλωσης οδήγησε στην αντίληψη ότι η ανάπτυξη είναι μόνο η κατανάλωση ενώ ανάπτυξη δεν είναι μόνο να χτίζεις οικοδομές αλλά και να κάνεις έξυπνα κτίρια φιλικά στο περιβάλλον” δίνοντας ως παράδειγμα το πρόγραμμα 100 εκατ. Ευρώ για φυσικό αέριο σε πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας με το οποίο “αλλάζει το ενεργειακό μέσο και η θέρμανση θα είναι 40% φθηνότερο”.

“Δημιουργείται δηλαδή” κατέληξε ο κ. Φάμελλος “εισόδημα με μείωση του κόστους για τον πολίτη”.

SHARE:

24Media Network